Wagenparkverzekering

Een wagenparkverzekering biedt financiële voordelen. Wij helpen je graag met het verzekeren van jouw wagenpark voor scherpe prijzen.

Een wagenpark-verzekering afsluiten?

Klik op de onderstaande knop, vul alle gegevens in en ontvang een offerte op maat voor jouw organisatie.

Wagenparkverzekering

Wat is een wagenparkverzekering?

Personenauto’s, bestelbussen of vrachtwagens vertegenwoordigen een hoge waarde voor een bedrijf. De voertuigen zijn kostbaar, en daarom is het van groot belang om ze te verzekeren. Door een wagenparkverzekering af te sluiten, verzeker je alle bedrijfswagens in één keer. Aanhangers, opleggers en trailers zijn ook meeverzekerd binnen de polis.

 

Wagenparken kunnen geleidelijk meegroeien met de bedrijfsgroei, waardoor je wagenpark steeds groter kan worden. Als je de auto’s afzonderlijk verzekert en het aantal bedrijfsauto’s blijft toenemen, kan het zijn dat je meer dan 10 bedrijfsauto’s in je wagenpark hebt. Vanaf 10 bedrijfsauto’s kun je het gehele wagenpark verzekeren. Als al deze auto’s afzonderlijk zakelijk verzekerd zijn, betaal je onnodig hoge premies. Door alle auto’s zakelijk te verzekeren met een wagenparkverzekering, kun je voordeliger uitkomen dan wanneer je ze allemaal afzonderlijk verzekert. Of je nu 10 auto’s of 100 auto’s in je wagenpark hebt, elk wagenpark vanaf 10 auto’s kan zich bij Verzekering.nl verzekeren tegen scherpe tarieven.

 

Door een wagenparkverzekering af te sluiten, kun je financieel voordeliger uitkomen dan met losse verzekeringen. Dankzij onze scherpe tarieven is het zeker de moeite waard om de verzekering te overwegen.

Is een wagenparkverzekering geschikt voor mijn bedrijf?

Een wagenparkverzekering is niet geschikt voor elk bedrijf. Het kan zijn dat de verzekering niet aansluit bij je verwachtingen. Als bedrijf is het daarom verstandig om te onderzoeken of de verzekering bij je past. Wij helpen je graag en bieden een overzicht van de wagenparkverzekering.

 

De wagenparkverzekering is geschikt voor je bedrijf als:

  • Je het zakelijke wagenpark wil verzekeren met 10 of meer (bestel)auto’s.
  • Het te verzekeren wagenpark bestaat uit zakelijke auto’s, bestelauto’s, motoren en/of vrachtwagens.
  • Alle voertuigen die je wil verzekeren een Nederlands kenteken hebben.
  • De voertuigen hun standplaats in Nederland hebben.

Een wagenparkverzekering is niet geschikt voor je bedrijf als je minder dan 10 zakelijke voertuigen wil verzekeren.

 

Wil je informatie over de wagenparkverzekering om zeker te weten of deze geschikt is voor je bedrijf? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Zij kunnen je verder helpen en adviseren of de verzekering bij je past.

Gemakkelijk een wagenparkverzekering aanvragen

Stel hier jouw wagenparkpakket samen
1
Stap 1: Kies je verzekering

Selecteer de voertuigen uit het wagenpark en eventueel andere verzekeringen.

2
Stap 2: Advies door EVR

Een ervaren adviseur neemt contact met je op en spreekt je verzoek met je door.

3
Stap 3: Offerte op maat
De adviseur maakt een vergelijking en zorgt voor een offerte op maat.
4

Stap 4: Sluit je verzekering af

Je bent akkoord met de offerte en sluit de wagenparkverzekering af.

Wagenparkverzekering vergelijken

Wij bekijken wat je doet en gaan voor je op zoek naar een passende verzekering.

Verschillende dekkingen van de wagenparkverzekering

Het WA-verzekeren van een motorvoertuig is in Nederland verplicht, zowel voor zakelijk als particulier gebruik. Bij het afsluiten van een wagenparkverzekering ben je standaard verzekerd voor de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Als je de WA-verzekering niet uitgebreid genoeg vindt, kun je kiezen voor extra dekkingen. Het is niet nodig om voor het gehele wagenpark dezelfde dekking te nemen. Je kunt dus prima het ene voertuig WA verzekeren en de andere WA + volledig casco in het wagenpark.

 

WA-dekking

De WA-verzekering is een verplichte verzekering in Nederland en biedt de minst uitgebreide dekking. Schade die je met een motorrijtuig uit jouw wagenpark aan andere voertuigen en/of personen toebrengt, wordt vergoed. Schade aan je eigen motorrijtuig wordt niet vergoed met deze dekking.

 

Beperkt casco-dekking

De beperkt casco-dekking biedt een ruimere dekking dan de WA-dekking. Met de beperkt casco-dekking ben je standaard WA-verzekerd, maar is er een aanvullende dekking. Je bent dan ook verzekerd tegen brand, hagel, storm, diefstal en ruitschade. Kosten die voortvloeien uit deze situaties worden vergoed. Schade aan jouw eigen motorrijtuig die je zelf hebt veroorzaakt, wordt niet vergoed.

 

Volledig casco-dekking

De volledig casco-dekking staat ook bekend als de allriskverzekering. Met deze dekking ben je verzekerd voor de Wettelijke Aansprakelijkheid, de beperkt casco-dekking en alle schade aan de auto die door jezelf is veroorzaakt. Hiermee kun je het wagenpark verzekeren tegen alle mogelijke risico’s.

Het afsluiten van een wagenparkverzekering

Heb je interesse om je zakelijke wagenpark te verzekeren? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met onze verzekeringsadviseurs. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in verzekeringen en kunnen je helpen bij het verzekeren van je zakelijke wagenpark. Bij EVR nemen we je financiële belangen zeer serieus en helpen we je graag met de wagenparkverzekering. Door een gesprek aan te gaan met een van onze adviseurs kun je bepalen of de wagenparkverzekering geschikt is voor jouw bedrijf. Onze adviseurs zullen op basis van het gesprek en de verstrekte informatie een passende verzekeraar met een sluitende verzekering selecteren. Dankzij het advies en de passende dekkingen weet je zeker dat je nooit onder- of oververzekerd bent en kun je de verzekering afsluiten tegen de best mogelijke premie.

Enkele tips voor je wagenparkverzekering

Verzekering.nl

Op het moment dat je een offerte aanvraagt bij Verzekering.nl voor een zakelijke verzekering kom je direct in contact met een onafhankelijke verzekeringsexpert van Eijgendaal en van Romondt. Door middel van persoonlijk advies en actief meedenken voegen zij waarde toe voor jou en jouw bedrijf.

Hoe worden wij beoordeeld?

De bezoekers van deze website beoordelen onze dienstverlening met de volgende score.

Wij staan voor

Scroll naar boven