Particulier

Wat kost een WGA-hiaatverzekering?

De kosten van een WGA-hiaatverzekering zijn vooraf lastig te bepalen, vanwege de diverse factoren die invloed hebben op de premie. Het type onderneming en de medewerkers, evenals eerdere gevallen van arbeidsongeschiktheid, spelen allemaal een rol bij het vaststellen van de premie.

Factoren die de premie beïnvloeden

De premie voor de WGA-hiaatverzekering wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren. Deze variabelen vormen gezamenlijk de uiteindelijke premie. Hieronder worden de meest invloedrijke factoren vermeld:

  • Aantal werknemers
  • Bedrijfsactiviteiten
  • Verzekerd bedrag

Risico’s zonder WGA-hiaatverzekering

Het ontbreken van een WGA-hiaatverzekering brengt diverse risico’s met zich mee voor zowel bedrijven als hun werknemers. Enkele voorbeelden van deze risico’s zijn:

  • Negatieve impact bedrijfscultuur: Het ontbreken van een sociaal vangnet beïnvloed de bedrijfscultuur.
  • Verlies van talent: Het gebrek van inkomensbescherming kan leiden tot het verlies van waardevolle werknemers.

Offerte WGA-hiaatverzekering

Op Verzekering.nl is het mogelijk om relevante informatie over allerlei verzekeringen te vinden. Deze informatie is opgesteld door onafhankelijke specialisten en betrouwbaar opgesteld. Daarnaast is het nu mogelijk om een offerte aan te vragen. Na de offerteaanvraag kom je in contact met de verzekeringsspecialisten van EVR. EVR is een onafhankelijk intermediair en het moederbedrijf van Verzekering.nl, gevestigd in Den Haag. Op basis van een vrijblijvend gesprek zal er een offerte worden samengesteld op basis van jouw wensen.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven