Particulier

HDI CAR-verzekering

Waarom HDI CAR-verzekering
De HDI CAR-verzekering biedt bouwparticipanten financiële dekking tijdens het bouwproces.

Met de HDI CAR-verzekering ben je als participant op de bouwplaats uitgebreid beschermd tegen de verschillende risico’s en heb je financiële zekerheid tijdens bouwprojecten. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of verbouwing, de CAR-verzekering dekt schade waarbij herstel of vervanging nodig is.

De HDI CAR-verzekering biedt dekking voor materiële schade aan het bouwwerk, bouwmaterialen en andere eigendommen tijdens de bouwfase. Het beschermt tegen risico’s zoals storm, brand, vandalisme, diefstal en constructiefouten. Daarnaast kunnen ook aansprakelijkheidsclaims, die ontstaan door fouten tijdens de bouw, worden meeverzekerd. De verzekering kan worden afgesloten voor zowel grote als kleine bouwprojecten. Of je nu een aannemer, projectontwikkelaar of eigenaar bent, de HDI CAR-verzekering biedt oplossingen die passen bij jouw behoeften en projectomvang.

Waar biedt de CAR-verzekering dekking voor?

De HDI CAR-verzekering biedt bescherming tegen diverse risico’s die zich kunnen voordoen tijdens bouw-, renovatie- of montageprojecten. Of het nu gaat om schade veroorzaakt door bouwwerkzaamheden, montageactiviteiten of installatiewerk, deze verzekering biedt financiële dekking. Bovendien dekt de verzekering ook diefstal van bouwmaterialen, wat een veelvoorkomend probleem is op bouwplaatsen.

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende risico’s die gedekt zijn door de HDI CAR-verzekering:

 • Diefstal en vandalisme
 • Brand- en ontploffingsschade
 • Stormschade
 • Ontwerpfouten en constructiefouten
 • Schade tijdens de bouw- of montageperiode

Voordelen van de HDI CAR-verzekering

De HDI CAR-verzekering biedt verschillende voordelen voor bouwprojecten, doordat er financiële bescherming wordt geboden. Enkele van deze voordelen zijn:

 • Uitgebreide dekking: De CAR-verzekering dekt schade aan het bouwwerk en andere eigendommen tijdens de bouwperiode.
 • Schadeherstel en vervanging: In geval van schade aan het bouwwerk of de bouwmaterialen vergoedt de CAR-verzekering de kosten van het herstel of de vervanging.
 • Aansprakelijkheidsdekking: Naast dekking voor materiële schade biedt een CAR-verzekering ook aansprakelijkheidsdekking. Dit beschermt tegen claims van derden voor lichamelijk letsel of schade aan eigendommen die ontstaan tijdens het bouwproject.

Het afsluiten van een verzekering bij HDI biedt ook enkele voordelen. Hieronder benoemen we enkele door HDI beschreven voordelen van het afsluiten van een verzekering bij HDI:

 • Klantgerichte technische ondersteuning
 • Hoog capaciteitsniveau
 • Wereldwijde dekking
 • Toegang tot professionele schadebehandelingsdiensten

Bij HDI begrijpen ze dat elk bouwproject zijn eigen uitdagingen en risico’s met zich meebrengt. Daarom worden er bij HDI maatwerkoplossingen aangeboden die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Of je nu een kleinere renovatie uitvoert of verantwoordelijk bent voor grootschalige bouwprojecten, HDI heeft de ervaring en specialisten om jouw projecten te beschermen. Met de HDI CAR-verzekering kun je met vertrouwen bouwen aan het project en aan een financieel beschermde toekomst.

HDI CAR-verzekering afsluiten

Heb je interesse in de HDI CAR-verzekering? Ga naar het offerteverzoek en vul de gewenste verzekeringen in. De verzekeringsadviseurs van EVR zullen je voorzien van de benodigde informatie en helpen bij het afsluiten van de verzekering. Door de expertise van onze specialisten krijg je een passende verzekering, waardoor je nooit onder- of oververzekerd bent.

Scroll naar boven