Particulier

Bedrijfsverzekeringen

Bedrijfsverzekeringen zijn onmisbaar voor ondernemers. Om je bedrijf zo goed mogelijk te beschermen, kijken wij graag welke verzekeringen je precies nodig hebt.

Bedrijfsverzekering afsluiten?

Klik op de onderstaande knop, vul alle gegevens in en ontvang een offerte op maat voor jouw organisatie.

Waarom bedrijfsverzekeringen afsluiten?

Bedrijfsverzekering

Als bedrijf heb je te maken met verschillende bedrijfsrisico’s, zoals schade aan goederen, conflicten en ongevallen. Dek jezelf als ondernemer goed in tegen deze bedrijfsrisico’s door verzekeringen af te sluiten die passen bij jouw onderneming. Via Verzekering.nl vind jij bedrijfsverzekeringen waar jij op kunt bouwen. Ook is het mogelijk om geheel vrijblijvend advies op maat te ontvangen.

Welke bedrijfsverzekering heb je nodig?

Ondernemen is niet zonder risico. Je kunt te maken krijgen met onverwachte situaties waar jouw bedrijf bijvoorbeeld aansprakelijk voor kan worden gesteld. Daarom is het voor elk bedrijf aan te raden om bedrijfsverzekeringen af te sluiten. Welke verzekeringen voor jou geschikt zijn? Dat is afhankelijk van diverse factoren, zoals de branche waarin je opereert en de omvang van je bedrijf. De experts van ons moederbedrijf EVR helpen jou bij het vinden van de juiste bedrijfsverzekeringen met passende dekkingen. Dat is pas goed geregeld!

Waarom een bedrijfsverzekering afsluiten?

Veel mensen starten een eigen bedrijf zodat ze eindelijk zaken op hun eigen manier kunnen doen. Naast dat je zelf bepaalt hoe je jouw bedrijf inricht, is het kiezen van de juiste verzekeringen ook een verantwoordelijkheid waar je rekening mee moet houden. Of je nu de eigenaar bent van een eenmanszaak, midden- en kleinbedrijf of een groot bedrijf: elk bedrijf heeft zijn eigen bedrijfsrisico’s.

 

Wanneer je te maken krijgt met onvoorziene omstandigheden, zoals schade, een ongeval of conflict, kan dit flinke gevolgen hebben voor jouw bedrijf. Denk aan torenhoge rekeningen, wat zelfs een faillissement als gevolg kan hebben. Dek jezelf goed in en sluit daarom een goede bedrijfsverzekering af.

Voor wie?

Verzekering.nl is er voor zowel startende als ervaren ondernemers. Startende ondernemers hebben te maken met heel veel zaken die geregeld moeten worden. Van het regelen van een bedrijfspand tot aan het vinden van personeel: waarschijnlijk wil je alles ook meteen goed doen. Dat begrijpen we helemaal en daarom adviseren we om het verzekeringsgedeelte ook meteen goed aan te pakken. Zo zorg je voor een stuk minder ondernemerszorgen en een goede dekking van je bedrijfsrisico’s.

 

Als ervaren ondernemer is het altijd een goed idee om jouw huidige situatie nog eens in kaart te brengen. Is jouw bedrijf flink gegroeid of juist kleiner geworden? Of ben je een andere richting ingeslagen? Als je je hierin herkent, is het zeker een aanrader om eens contact met ons op te nemen. Wanneer je verzekeringen of dekkingen niet meer aansluiten op jouw situatie, kan het zijn dat je over- of onderverzekerd bent. Dit kan betekenen dat je misschien wel te veel premie betaalt of dat je juist te weinig premie betaalt. Als het laatste het geval is, loop je het risico dat je geen goede dekking hebt. Kortom: laat ons jouw huidige verzekeringen eens onder de loep nemen. Samen met jou kijken we of je huidige verzekeringen nog passen bij jouw bedrijf.

Is een bedrijfsverzekering verplicht?

In de meeste gevallen is een bedrijfsverzekering in Nederland niet verplicht. Toch zijn er enkele uitzonderingen. Zo is de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor sommige beroepen verplicht, zoals voor advocaten, accountants en notarissen. Ook kunnen bepaalde beroepsorganisaties, opdrachtgevers of bureaus een beroeps- of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verplicht stellen. Zoek dit dus altijd goed uit voor jouw onderneming. Daarnaast is het zo dat wanneer je bedrijfsmatig een auto aanschaft, je verplicht bent deze minimaal WA te verzekeren. Een andere verplichting kan ontstaan wanneer je personeel in dienst hebt en je onder een cao valt waarin specifieke werknemersverzekeringen verplicht worden gesteld.

 

Hoewel een verzekering voor een bedrijf in de meeste gevallen niet verplicht is, heeft vrijwel elk bedrijf wel één of meerdere bedrijfsverzekeringen. Gemiddeld heeft een bedrijf zelfs vijf verzekeringen. Dit komt doordat bedrijfsrisico’s grote gevolgen kunnen hebben voor een onderneming. De premie van een verzekering weegt namelijk niet op tegen de financiële schade die wordt gedekt. Bovendien sta je met een bedrijfsverzekering zekerder en is het afhandelen van schade een stuk eenvoudiger.

Verzekering.nl

Op het moment dat je een offerte aanvraagt bij Verzekering.nl voor een zakelijke verzekering kom je direct in contact met een onafhankelijke verzekeringsexpert van Eijgendaal en van Romondt. Door middel van persoonlijk advies en actief meedenken voegen zij waarde toe voor jou en jouw bedrijf.

Hoe worden wij beoordeeld?

De bezoekers van deze website beoordelen onze dienstverlening met de volgende score.

Wij staan voor

Bedrijfsverzekeringen vergelijken

Wij bekijken wat je doet en gaan voor je op zoek naar passende verzekeringen.

De voordelen van Verzekering.nl

Als bedrijf is het dus aan te raden om één of meerdere bedrijfsverzekeringen af te sluiten. De keuze voor een verzekering hangt af van diverse factoren. Wij begrijpen dat je het misschien lastig vindt om te bepalen welke verzekering het beste bij je past. Gelukkig sta je er niet alleen voor! Wij van Verzekering.nl helpen en adviseren je graag. Profiteer van de volgende voordelen:

  • Dankzij de vele ervaring en persoonlijke aanpak van onze verzekeringsspecialisten gaan we samen met jou altijd op zoek naar de beste verzekeringsmatch.
  • Wij houden niet van addertjes onder het gras: daarom weet je bij ons altijd waar je aan toe bent en wat de maandelijkse premie bedraagt.
  • We geven je vrijblijvend advies op maat, waarbij we alle tijd nemen om jou goed te kunnen helpen.

Wat zijn de kosten?

Als je een verzekering voor zakelijke doeleinden wilt afsluiten, zijn er natuurlijk kosten aan verbonden. Wat de exacte kosten zijn, hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van het bedrijf, de branche, enzovoort. Voordat je een bedrijfsverzekering wilt afsluiten, raden we je daarom aan om contact met ons op te nemen. Wij berekenen voor jou wat de maandelijkse premie is en waar je rekening mee moet houden. Zo weet jij waar je aan toe bent.

Ook een bedrijfsverzekering afsluiten?

Het is nu tijd om een kijkje te nemen naar onze verschillende bedrijfsverzekeringen. Natuurlijk begrijpen we het als je nog vragen hebt over een verzekering of onze service. Als dit het geval is, neem dan zeker contact met ons op. Onze verzekeringsspecialisten van ons moederbedrijf EVR staan voor je klaar en helpen je verder, zodat je een goede beslissing maakt waar je helemaal tevreden over bent.

 

Enkele tips voor je bedrijfsverzekeringen

Gemakkelijk bedrijfsverzekeringen aanvragen

Stel hier jouw pakket bedrijfsverzekeringen samen
1
Stap 1: Kies je verzekering

Selecteer de bedrijfsverzekeringen die passen bij je bedrijf.

2
Stap 2: Advies door EVR

Een ervaren adviseur neemt contact met je op en spreekt je verzoek met je door.

3
Stap 3: Offerte op maat

De adviseur maakt een vergelijking en zorgt voor een offerte op maat.

4
Stap 4: Sluit je verzekering af

Je bent akkoord met de offerte en sluit de bedrijfsverzekering(en) af.

Meer over bedrijfsverzekeringen

Wat is een bedrijfsverzekering?

Je vraagt je misschien af wat een bedrijfsverzekering precies inhoudt. Een bedrijfsverzekering is een verzekering waarmee je je bedrijf kunt beschermen tegen zakelijke risico’s. Het afsluiten van zakelijke verzekeringen is niet verplicht, maar het is wel zeer verstandig om een bedrijfsverzekering te hebben.

 

Voorbeelden van bedrijfsverzekeringen zijn onder andere de inventarisverzekering, de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en de zakelijke rechtsbijstandverzekering. Welke bedrijfsverzekering heb je echt nodig? Er zijn veel verschillende bedrijfsverzekeringen die je kunt afsluiten. Om te bepalen welke bedrijfsverzekeringen je daadwerkelijk nodig hebt, is het belangrijk om naar je bedrijf, je bedrijfsactiviteiten, wet- en regelgeving en de mogelijke risico’s die daarmee samenhangen, te kijken. Het is dus verstandig om jezelf af te vragen: “Wat kan er misgaan in mijn bedrijf en wat zijn daarvan de gevolgen?”. Op die manier kun je de risico’s beter in kaart brengen, zodat je een goede risico-inventarisatie kunt maken en schade kunt voorkomen of beperken.

Welke bedrijfsverzekeringen zijn er?

Met een bedrijfsverzekering kun je jezelf en je bedrijf beschermen tegen zakelijke risico’s. Welke verzekeringen komen er in je op wanneer je het woord ‘bedrijfsverzekering’ hoort? Voorbeelden van bedrijfsverzekeringen zijn onder andere:

  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  • Inventarisverzekering
  • Milieuschadeverzekering
  • Eigen vervoersverzekering
  • Bedrijfsschadeverzekering
  • Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Wil je weten wat de exacte premie zal zijn voor de bedrijfsverzekeringen van jouw bedrijf? Vraag dan eenvoudig en snel een offerte aan via onze website. Onze ervaren adviseurs van ons moederbedrijf EVR helpen je graag verder.

Wat kost een bedrijfsverzekering?

Als je een bedrijf hebt, is het zeer verstandig om bedrijfsverzekeringen af te sluiten. Ondernemen is namelijk niet alleen leuk, maar ook risicovol. Met bedrijfsverzekeringen kun je jezelf beschermen tegen bepaalde risico’s, zoals schade aan goederen, juridische conflicten of langdurige ziekte van je personeel. Wat zijn de kosten van een bedrijfsverzekering? De kosten van een bedrijfsverzekering variëren per bedrijf. De kosten die je betaalt voor een bedrijfsverzekering zijn onder andere afhankelijk van de branche waarin je werkzaam bent. Ook zal het pakket van bedrijfsverzekeringen dat je samenstelt invloed hebben op de hoogte van de premie van de bedrijfsverzekeringen.

 

Benieuwd naar de werkelijke kosten voor jouw bedrijfsverzekeringen? Via Verzekering.nl kun je snel en eenvoudig een offerte aanvragen.

Scroll naar boven