Particulier

HDI bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Waarom HDI bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
De HDI bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor mogelijke schadeclaims die ontstaan door letselschade of materiele schade aan derde.

Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan iedereen overkomen. Een klant raakt gewond in een winkel of een fout in de productie veroorzaakt letselschade en materiele schade bij een klant. Dagelijkse werkzaamheden kunnen voor verschillende vervelende situaties zorgen die eindigen in schadeclaims door een derden. Met de HDI bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd tegen o.a. bovenstaande voorbeelden. De HDI bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor mogelijke schadeclaims die ontstaan door letselschade of materiele schade aan derde.


Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is voor alle bedrijven geschikt en van belang. Tijdens de dagelijkse werkzaamheden kan het altijd voorkomen dat er iets materiële schade en/of letselschade veroorzaakt. Voor dit soort situaties wil je graag verzekerd zijn, omdat de kosten snel op kunnen lopen. In sommige gevallen ben je als verkoper ook aansprakelijk voor productfouten van fabrikanten. Dit geldt voor bedrijven die producten importeren van buiten de EU of voor bedrijven die aanpassingen doen aan het product en het verkopen.

Een schadeclaim kan het voortbestaan van jouw onderneming in gevaar brengen door de hoge kosten. Het afsluiten van de HDI bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering wordt daarom ook aanbevolen. Met de HDI bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je gedekt voor de mogelijke schadeclaims voor jouw onderneming.

Omvang van de diensten

Bedrijfs- en productaansprakelijkheidsverzekering

De HDI bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzekerd jouw onderneming tegen lichamelijke letsel en materiële schade aan derden tot het afgesproken verzekerde bedrag. HDI staat in voor de validatie van schadeclaims en zorgt ervoor dat gedekte claims worden uitbetaald.


  • HDI biedt de dienst aan voor vaststelling van vereiste verzekeringsdekking op basis van de specifieke risicosituatie van een onderneming.
  • HDI biedt de dienst aan om informatie te verstrekken om klanten in staat te stellen hun risico’s te beheren. HDI werkt met verschillende risicotools en systemen. Hierdoor kan er een risico analyse gedaan worden voor jouw onderneming.

De HDI bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten


De HDI bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering wordt door de onafhankelijke verzekeringsadviseurs van EVR afgesloten. De verzekeringsadviseurs van EVR zijn specialisten op het gebied van zakelijke verzekeringen. Op basis van de gegeven informatie en het gesprek kunnen ze de situatie van je onderneming goed inschatten, waardoor er een passend verzekeringsadvies uitkomt. Hierdoor krijg je de juiste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die aansluit bij jouw onderneming. Zo ben je nooit onder- of over verzekerd en heb je een verzekering die al je behoeftes vervuld.


De premie van de HDI bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kan in verschillende termijnen betaald worden. Er kan gekozen worden om per maand, kwartaal, halfjaar of jaar te betalen. De exacte premie kunnen wij vooraf niet benoemen, maar deze zal tijdens het gesprek met de verzekeringsadviseur duidelijk worden. Zo speelt o.a. het verzekerde bedrag een belangrijke rol in de uiteindelijk premie.


Ben je geïnteresseerd in de HDI bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Vul het offerteformulier in en kom in contact met onze onafhankelijke adviseurs die je verder zullen helpen.

Scroll naar boven