Particulier

Waarom een werkmaterieelverzekering?

Een werkmaterieelverzekering is een essentiële verzekering voor ondernemers. Werkmaterieel valt vaak onder gemotoriseerde voertuigen en moet daarom verplicht een WA-verzekering hebben. De WA-dekking van de werkmaterieelverzekering biedt ondernemers de wettelijk verplichte minimale dekking voor schade door werkmaterieel.

Het belang van een werkmaterieelverzekering

Met werkmaterieel kun je aanzienlijke schade veroorzaken. De werkmaterieelverzekering beschermt bedrijven tegen dergelijke hoge schadeclaims. De schade die kan ontstaan, loopt al snel op tot tienduizenden euro’s, een bedrag dat niet alle bedrijven zomaar kunnen missen.

Bovendien helpt een werkmaterieelverzekering problemen te voorkomen. Zoals eerder vermeld, is de WA-dekking van de werkmaterieelverzekering verplicht. Door op zijn minst een WA-dekking af te sluiten, zorgt jouw bedrijf ervoor dat het aan de wet- en regelgeving voldoet.

Voordelen van de werkmaterieelverzekering

Het afsluiten van een werkmaterieelverzekering kan verschillende voordelen opleveren voor een bedrijf. Hier zijn enkele voorbeelden van de voordelen van een werkmaterieelverzekering:

  • Beschermt tegen hoge schadevergoedingen
  • Keuze uit verschillende dekkingen
  • Verzamelpolis voor werkmateriaal

Offerte werkmaterieelverzekering aanvragen

Het afsluiten van een werkmaterieelverzekering kan nu eenvoudig via Verzekering.nl. Vraag een offerte aan en sluit de werkmaterieelverzekering af. De verzekeringsdeskundigen van EVR zullen een vrijblijvend kennismakend gesprek met je voeren. Op basis van dit gesprek en jouw wensen en behoeften wordt een offerte opgesteld. Zo worden alle gewenste risico’s voldoende gedekt.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven