Particulier

Wat is een WEGAS-verzekering?

Een WEGAS-verzekering biedt dekking voor schade aan een werknemer die ontstaat door een verkeersongeval tijdens werkzaamheden, woon-werkverkeer of tijdens een bedrijfsuitje. Het is altijd vervelend wanneer een werknemer bij een verkeersongeval betrokken raakt. Letselschade kan nare gevolgen hebben voor zowel de werknemer als de werkgever. De werkgever raakt zijn werknemer tijdelijk kwijt en wordt geconfronteerd met extra kosten. Een werknemer kan de schade verhalen op zijn werkgever omdat het plaatsvond tijdens de uitoefening van de werkzaamheden. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering biedt in de meeste gevallen geen dekking voor deze situaties.

Standaarddekking

De WEGAS-verzekering beschermt ondernemingen tegen de financiële en juridische gevolgen van een verkeersongeval van medewerkers. Als werkgever kun je aansprakelijk worden gesteld nadat een medewerker schade heeft geleden bij een verkeersongeval onder werktijd. De verzekeraar vergoedt de eventuele medische en juridische kosten, evenals de schade aan het voertuig.

Voordelen van de WEGAS-verzekering

Het afsluiten van de WEGAS-verzekering zorgt ervoor dat je gebruik kunt maken van enkele voordelen. Hieronder staan een paar voorbeelden daarvan:

  • Minimale financiële risico’s.
  • Juridische ondersteuning.
  • Beschermt bedrijfscontinuïteit.

Offerte WEGAS-verzekering aanvragen

Op Verzekering.nl kun je relevante informatie vinden over allerlei zakelijke verzekeringen. Verzekering.nl helpt ondernemers goed te verzekeren tegen de risico’s van het ondernemerschap. Daarnaast kun je een offerte aanvragen. Na het indienen van een offerteaanvraag zal EVR, een intermediair gevestigd in Den Haag, contact met je opnemen. Op basis van een vrijblijvend en verkennend gesprek zal er een offerte worden samengesteld, zodat je zeker weet dat de verzekering aansluit op de behoeften van jouw onderneming.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven