Particulier

Wat is een goede vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering voor zzp’ers?

Als je tijdens je vervoerderswerkzaamheden als zzp’er schade veroorzaakt, kun je (persoonlijk) aansprakelijk worden gesteld. Als vervoerder is het daarom zeer aan te raden om een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering voor zzp’ers af te sluiten. Een goede vervoerders­aansprakelijkheids­verzekering beschermt jou als zzp’er tegen mogelijke schadeclaims en biedt juridische hulp indien nodig.

Waarom een goede vervoerders­aansprakelijkheids­verzekering voor zzp’ers belangrijk is

De vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering voor zzp’ers biedt een uitstekende oplossing voor jou als zzp’er. Met deze verzekering kun jij jezelf beschermen tegen aansprakelijkheidsrisico’s tijdens het vervoeren in opdracht van derden. In het verkeer zit een ongeluk in een klein hoekje en schade aan de vervoerde lading is dan ook snel veroorzaakt. De vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering geeft jou als zzp’er de mogelijkheid om goederen zorgeloos te vervoeren.

Een goede vervoerders­aansprakelijkheids­verzekering

Een goede vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Als zzp’er wil je natuurlijk een verzekering die alle risico’s ruim dekt, voor een zo laag mogelijke premie.

Om de juiste vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering voor jou af te sluiten, moet je letten op de volgende punten:

  • Juiste dekking voor jouw werkzaamheden
  • Belangrijke aanvullende dekkingen
  • Hoogte van het verzekerde bedrag
  • Maandelijkse premie

De kosten voor zpp’ers

De kosten van een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering voor zzp’ers zijn over het algemeen erg laag. Bij de exacte berekening van de premie voor een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering komen allerlei andere variabelen en factoren kijken. Als zzp’er leid je een kleine onderneming en daarom zal de premie ook niet hoog uitvallen. Vraag voor een exact bedrag een offerte op maat aan.

Offerte vervoerders­aansprakelijkheids­verzekering voor zzp’ers aanvragen

Wil je precies weten hoe jouw vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering eruit kan zien? Vraag dan nu een offerte aan via Verzekering.nl. Nadat de offerte is aangevraagd, zal een verzekeringsspecialist van EVR een offerte op maat opstellen. Zo weet jij zeker dat je de beste vervoerders­aansprakelijkheids­verzekering voor zzp’ers afsluit.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven