Wat is een machinebreukverzekering?

De machinebreukverzekering dekt alle kosten die ontstaan door schade aan machines en installaties in het bedrijfspand. Schade aan deze apparatuur kan snel oplopen, waardoor deze verzekering sterk wordt aanbevolen. Met de machinebreukverzekering ben je beschermd tegen onverwachte schade, zoals schade door bedieningsfouten of het onverwacht uitvallen van machines.

Standaarddekking

De standaarddekking van de machinebreukverzekering beschermt bedrijven tegen mogelijke schade aan kostbare machines en apparatuur. Dergelijke onverwachte schade kan gemakkelijk oplopen tot vele tienduizenden euro’s.

De standaarddekking dekt verschillende soorten schade, waaronder val- of stootschade, bedieningsfouten en het onverwacht uitvallen van machines. Bovendien worden diverse machines gedekt, zoals textielmachines en houtbewerkingsmachines, en nog veel meer.

Voordelen van de machinebreukverzekering

De machinebreukverzekering biedt cruciale voordelen voor bedrijven met kostbare machines en apparatuur. Hieronder staan enkele voorbeelden van deze voordelen:

  • Financiële zekerheid: minimaliseert financiële verliezen.
  • Bescherming tegen schade: dekking voor schade aan machines.
  • Risicobeheer: vermindert impact van machineproblemen.

Offerte machinebreukverzekering aanvragen

Alle informatie over de machinebreukverzekering is te vinden op Verzekering.nl. Hier kunnen ondernemers onafhankelijk informatie verkrijgen over specifieke verzekeringen en verzekeraars. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen. Dankzij het moederbedrijf EVR, een intermediair gevestigd in Den Haag, kan er een op maat gemaakte offerte worden samengesteld. Verzekeringsspecialisten van EVR zullen op basis van een vrijblijvend en verkennend gesprek een offerte opstellen, zodat alle gewenste risico’s adequaat worden gedekt.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven