Particulier

Wat is een lichtreclameverzekering?

Met een lichtreclameverzekering ben je verzekerd voor reclame-uitingen of lichtreclame installaties. Deze vormen van reclame zijn vaak te vinden aan een bedrijfsgebouw. De inventaris- en goederenverzekering en een bedrijfsgebouwverzekering bieden geen standaard dekking voor lichtreclame. Door de lichtreclame als extra dekking af te sluiten ben je verzekerd voor de verschillende soorten schade die ontstaan. Dit kan gaan om brand, vandalisme of andere buitenkomende onheilen waar je geen invloed op hebt.

Standaarddekking

De standaarddekking voor een lichtreclameverzekering omvat doorgaans bescherming tegen een reeks risico’s die de installatie kunnen beschadigen. Dit omvat schade veroorzaakt door brand, blikseminslag, vandalisme, en weersomstandigheden. De verzekering vergoedt vaak de kosten voor reparatie of vervanging van de lichtreclame-installatie en de daarbij behorende elektrische componenten. Daarnaast kan het ook dekking bieden voor tijdelijke maatregelen, zoals het plaatsen van noodverlichting tijdens reparaties. Het doel is om bedrijven geruststelling te bieden en financiële bijstand te verlenen bij onverwachte gebeurtenissen die de impact van schade aan lichtreclames kunnen verminderen.

Het is echter belangrijk om polisvoorwaarden te controleren voor specifieke details over de dekking.

Voordelen van de lichtreclameverzekering

De lichtreclameverzekering biedt verschillende cruciale voordelen voor bedrijven die gebruik maken van lichtreclames. Hieronder staan enkele voorbeelden van deze voordelen:

  • Beschermt tegen onvoorziene gebeurtenissen.
  • Minimaliseert financiële verliezen.
  • Biedt gemoedsrust voor bedrijven met investeringen in lichtreclame.

Offerte lichtreclameverzekering aanvragen

Op Verzekering.nl vind je alle informatie over de lichtreclameverzekering. Het platform biedt ondernemingen de mogelijkheid om onafhankelijk informatie te verkrijgen over diverse zakelijke verzekeringen. Bovendien kun je nu een offerte aanvragen. Door dit te doen, krijg je een duidelijk beeld van wat de lichtreclameverzekering voor jouw onderneming kan zijn. In samenwerking met EVR, een intermediair gevestigd in Den Haag, kan er een offerte op maat worden opgesteld. Zo weet je zeker dat alle risico’s op de juiste manier gedekt worden.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven