Particulier

Wat is de dekking van een lichtreclameverzekering?

De dekking van een lichtreclameverzekering verschilt per verzekeraar, maar de grote lijnen zijn bij alle verzekeraars hetzelfde. De lichtreclameverzekering biedt dekking voor schade aan lichtreclame, zowel binnen als buiten het kantoor. Deze schade kan ontstaan zijn door bijvoorbeeld storm of brand en wordt vergoed door de verzekering.

Algemene dekking

Een lichtreclameverzekering biedt dekking voor schade aan of diefstal van lichtreclame-installaties. Deze verzekering beschermt bedrijven tegen onvoorziene gebeurtenissen zoals brand, vandalisme of extreme weersomstandigheden die de lichtreclame kunnen beschadigen. De dekking omvat vaak reparatie- of vervangingskosten van de beschadigde reclameborden, lichtbakken, en andere verlichte reclame-uitingen.

De polissen kunnen verschillen per verzekeraar, dus lees daarom altijd goed de polisvoorwaarden door. Met eventuele vragen kun je terecht bij de verzekeringsspecialisten van EVR.

Dekkingsbeperkingen

Naast de verschillende situaties waarin de schade aan lichtreclame wordt vergoed, zijn er ook situaties die niet onder de lichtreclameverzekering vallen. Zo wordt de schade die ontstaat door slijtage niet vergoed. Ook schade aan de lamp wordt niet bij alle verzekeraars standaard meeverzekerd. Tot slot, ook eventuele schade aan het gebouw waar de lichtreclame aan is bevestigd, wordt niet vergoed.

Offerte lichtreclameverzekering aanvragen

Op Verzekering.nl vind je alle informatie over de lichtreclameverzekering. Verzekering.nl biedt ondernemingen de mogelijkheid om onafhankelijk informatie te verkrijgen over allerlei zakelijke verzekeringen. Daarnaast is het nu mogelijk om een offerte aan te vragen. Door een offerte aan te vragen, weet je precies welke situaties gedekt zijn met de lichtreclameverzekering. Dankzij EVR, een intermediair gevestigd in Den Haag, kan er een offerte op maat worden samengesteld. Zo weet je zeker dat alle risico’s op de juiste manier gedekt worden.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven