Particulier

MS Amlin inventaris- en goederenverzekering

Waarom MS Amlin inventaris- en goederenverzekering
De MS Amlin inventaris- en goederenverzekering dekt jouw onderneming voor schade aan de bedrijfsmiddelen.

Een van de meest waardevolle zaken binnen een bedrijf zijn de inventaris en goederen. Deze onroerende zaken vormen de basis van de dagelijkse activiteiten. Het runnen van een bedrijf brengt altijd risico’s en onzekerheden met zich mee voor ondernemers. Het beschermen van deze bedrijfsmiddelen is daarom van cruciaal belang om het succes van jouw onderneming te behouden. De MS Amlin inventaris- en goederenverzekering is een uitstekende keuze om de inventaris- en goederen te beschermen. Of het nu gaat om schade door brand, explosie of blikseminslag, vandalisme, diefstal of zelfs waterschade door stormen, MS Amlin staat voor je klaar en dekt de financiële schade.

De MS Amlin inventaris- en goederenverzekering is geschikt voor bedrijven van elke omvang, of je nu een kleine winkel  hebt of een grootschalig productiebedrijf. De MS Amlin inventaris- en goederenverzekering biedt uitgebreide dekking voor jouw inventaris zoals, kantoorapparatuur, machines, meubilair en andere bedrijfsmiddelen. Verder biedt de verzekering ook dekking aan goederen, zoals voorraad, halffabricaten en andere voorwerpen die bestemd zijn voor productie. Hierdoor is de verzekering uitermate geschikt voor o.a. detailhandelaren, groothandelaren, productiebedrijven en distributiebedrijven.

Wat is er verzekerd?

Voordat de MS Amlin inventaris- en goederenverzekering afgesloten wordt, is het goed om te weten wat er exact gedekt is met de verzekering. Wij benoemen daarom enkele situaties, waarin de verzekeraar dekking biedt aan de verzekerden. Hieronder is een opsomming gemaakt met situaties, waarin je verzekerd bent.

  • Schade veroorzaakt door brand, bliksem, diefstal na inbraak, vandalisme, wateroverlast, storm, hagel en sneeuw wordt gedekt door de verzekering.
  • De inventaris wordt vergoed op basis van de nieuwwaarde, terwijl de voorraad wordt vergoed op basis van de kostprijs.
  • Kosten die gemaakt moeten worden om de acute schade zoveel mogelijk te beperken, worden vergoed. Denk hierbij aan kosten voor tijdelijke opslag van goederen op een andere locatie.
  • Wanneer de inhoud van koelkasten en diepvriezers beschadigd raakt en ontdooit, wordt de schade vergoed.
  • Alle veranderingen of aanpassingen die je als huurder aan jouw pand hebt gemaakt, vallen binnen de dekking van deze verzekering.

Uiteraard zullen er ook situaties zijn waarin MS Amlin geen dekking biedt. Hieronder benoemen we enkele situaties waarin de verzekeraar geen dekking biedt:

  • MS Amlin biedt geen dekking voor schade die veroorzaakt wordt door aardbevingen, vulkanische uitbarstingen, overstromingen, slijtage of eigen gebreken.
  • Schade als gevolg van opzettelijke handelingen en illegale activiteiten niet verzekerd.
  • Schade aan computers of bestanden als gevolg van niet goed functionerende software niet gedekt is.

MS Amlin inventaris- en goederenverzekering afsluiten

De MS Amlin inventaris- en goederenverzekering biedt ondernemers gemoedsrust, waardoor er zonder zorgen gewerkt kan worden aan de dagelijkse activiteiten. Heb jij interesse in de MS Amlin inventaris- en goederenverzekering? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten nemen telefonisch contact met je op en bespreken vrijblijvend het ingevulde verzoek. Alle wensen en behoeften worden in kaart gebracht, zodat er een passende verzekering voor een gunstige premie gevonden wordt.

Scroll naar boven