Particulier

De Goudse inventaris- en goederenverzekering

Waarom De Goudse inventaris- en goederenverzekering
De Goudse inventaris- en goederenverzekering dekt jouw onderneming voor schade aan de bedrijfsmiddelen.

Bedrijfsmiddelen zijn vaak een grote investering voor ondernemers. Het afdekken van de juiste risico’s is daarom ook zeker van belang. Brand, storm, waterschade of diefstal zijn vervelende risico’s die schade kunnen aanrichten aan de inventaris en goederen. Dit kan vervelende gevolgen hebben voor ondernemers, omdat de werkzaamheden stil komen te liggen. Zo kan de voorraad niet meer verkocht worden en is het mogelijk dat de werkplek niet meer bruikbaar is door de schade. De Goudse inventaris- en goederenverzekering is een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar bescherming van hun bedrijfsmiddelen. Met de Goudse inventaris- en goederenverzekering ben je gedekt voor de schade die ontstaat aan al het inventaris en alle goederen.

Of het nu gaat om een klein familiebedrijf, een middelgrote onderneming of een groot bedrijf, de verzekering is geschikt voor elke onderneming en biedt dekking tegen de verschillende.

Bedrijfsmiddelen gaan verder dan alleen het inventaris. Met de Goudse inventaris- en goederenverzekering ben je gedekt voor al het inventaris binnen het bedrijf en alle voorraad. Onder inventaris valt o.a. een computer, machines, bureaus en stoelen. Onder de goederen vallen alle soorten goederen zoals, halffabricaat, het eindproduct en de voorraad.

Voordelen van de Goudse inventaris- en goederenverzekering

Een van de belangrijkste voordelen van de Goudse inventaris- en goederenverzekering is de brede dekking die wordt geboden. Deze verzekering beschermt bedrijfsmiddelen tegen gebeurtenissen zoals brand, diefstal, waterschade, vandalisme en natuurrampen.

Een ander voordeel van de Goudse inventaris- en goederenverzekering is de flexibiliteit van de verzekering. Bedrijven kunnen de verzekering afstemmen op hun specifieke behoeften, waarbij rekening wordt gehouden met de aard van de goederen, de waarde ervan en de locatie van het bedrijf. Dit zorgt ervoor dat bedrijven de juiste dekking krijgen die ze nodig hebben, zonder onnodige kosten te maken voor overbodige dekking.

Tot slot biedt de Goudse nog enkele specifieke verzekeringsvoordelen aan. Zo is er dekking voor schade die ontstaat door sneeuwdruk tot een maximum van € 500.000,- per incident.

Als je als ondernemer een bedrijfspand huurt en zelf verbeteringen of uitbreidingen heeft aangebracht, zoals een houten vloer of keukenblok, is dit huurdersbelang standaard verzekerd tot € 10.000,-.

Taxatie van de inventaris en goederen

Het taxeren van de inhoud van jouw bedrijf wordt aangeraden en brengt verschillende voordelen met zich mee, voordat je de Goudse inventaris- en goederenverzekering afsluit. Doordat de inventaris- en goederen getaxeerd zijn is er een duidelijk beeld van de waarde van de inventaris- en de goederen. Hierdoor kan je als ondernemer het juiste bedrag verzekeren en ontvang je de juiste vergoeding bij schade. Zonder taxatie ontstaat de mogelijkheid dat je de waarde verkeerd inschat. Het gevolg hiervan is dat je een te hoge premie betaald of dat je te weinig uitgekeerd krijgt, zodra er schade is aan de bedrijfsmiddelen. Door je bedrijfsmiddelen te taxeren ben je met de Goudse inventaris- en goederenverzekering gedekt voor de juist waarde.

De Goudse inventaris- en goederenverzekering afsluiten

Heb je interesse in de Goudse inventaris- en goederenverzekering? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten zullen je voorzien van de juiste informatie en helpen bij het afsluiten van de gewenste verzekering.

Scroll naar boven