Particulier

AIG inventaris en goederenverzekering

Waarom AIG inventaris en goederenverzekering
De AIG inventaris en goederenverzekering dekt ondernemers, nadat ze te maken hebben gehad met schade aan de bedrijfsmiddelen.

De AIG inventarisverzekering en goederenverzekering bieden bedrijven een uitgebreide dekking en bescherming voor hun inventaris en goederen. Als ondernemer wil je alle waardevolle bezittingen van je bedrijf te beschermen tegen mogelijke risico’s zoals diefstal, brand, waterschade en andere onvoorziene gebeurtenissen. Met de inventarisverzekering en goederenverzekering van AIG kun ben je verzekerd voor deze risico’s waardoor je met een gerust hart kan ondernemen, wetende dat je financieel beschermd bent tegen dergelijke situaties.

Onder de inventaris & goederenverzekering vall alle producten die bedoeld zijn voor de verkoop en alle bedrijfsmiddelen die gebruikt worden voor de bedrijfsactiviteiten. Dit kan om goederen zoals halffabricaten, het eindproduct of de voorraad. De goederen gaan om handelswaar of producten die je als bedrijf in bezit hebt. Dit kunnen bijvoorbeeld goederen zijn die je verkoopt in een winkel, opslagplaats of online.

Verder biedt de verzekering ook dekking voor inventaris zoals, computers, bureaus, lampen of ander meubilair. Indien je te maken krijgt met schade als gevolg van brand, storm of waterschade, biedt de AIG inventaris en goederenverzekering dekking voor de financiële schade.

Is de AIG inventaris & goederenverzekering geschikt voor mijn bedrijf?

De inventaris en goederenverzekering is specifiek gericht op de bescherming van de roerende zaken binnen je bedrijf, zoals meubilair, apparatuur, elektronica en voorraad. De AIG inventaris en goederenverzekering is daarom geschikt voor elke onderneming die gebruik maakt van inventaris en voorraad. De verzekering dekt schade veroorzaakt door verschillende oorzaken, waaronder brand, diefstal, vandalisme, waterschade, storm en nog meer. Hierdoor kunnen de kosten opvangen worden, waardoor je bedrijf weer snel bezig kan met de werkzaamheden.

Het is echter belangrijk op te weten dat er ook situaties zijn waarin de AIG inventaris & goederenverzekering niet geschikt is voor jouw bedrijf. Ondernemers die de administratie op de computer willen verzekeren, hebben geen baat aan deze verzekering. Hiervoor zal een andere verzekering afgesloten moeten worden.

Het hebben van een inventaris en goederenverzekering  zorgt voor gemoedsrust bij ondernemers, omdat je weet dat je bedrijfsmiddelen en handelswaar goed gedekt zijn. Hierdoor kan je als ondernemer met een gerust hart verder werken.

AIG inventaris en goederenverzekering afsluiten

Bij de AIG inventaris en goederenverzekering heb je de vrijheid om zelf het verzekeringsbedrag voor je inventaris te bepalen. Hierdoor kan zowel de premie als het uitgekeerde bedrag van de verzekering variëren. De inventaris en goederen vormen een grote investering binnen jouw bedrijf. Door het afsluiten van een verzekering zorg je ervoor dat deze investering beschermd is tegen potentiële financiële schade.

Heb je interesse in de AIG inventaris en goederenverzekering? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten zullen je voorzien van informatie over de verzekering. Aanvullende worden in gesprek de wensen en behoefte besproken, zodat er een passende verzekering afgesloten kan worden.

Scroll naar boven