Particulier

Wat is een inventaris?

Onder de inventaris vallen alle benodigdheden die een bedrijf nodig heeft om zijn werkzaamheden uit te voeren, zoals computers, gereedschap, stellingen en stoelen. Deze producten zijn niet bedoeld voor verkoop. Enkele zaken vallen echter niet onder de inventaris, zoals motorrijtuigen of aanhangers. De inventaris- en goederenverzekering biedt bedrijven dekking tegen mogelijke kosten die kunnen ontstaan na een ongeval.

De inventaris

De waarde van de inventaris van een bedrijf loopt gemakkelijk op tot vele tienduizenden euro’s. Laptops, schermen, bureaus, enzovoort vertegenwoordigen samen een aanzienlijke waarde. De inventaris- en goederenverzekering biedt dekking tegen mogelijke schade aan deze producten.

Dekkingsbeperkingen

Hoewel de inventaris- en goederenverzekering dekking biedt voor schade aan kantoorartikelen, zijn er verschillende artikelen of voorwerpen die niet onder deze verzekering vallen. Cheques en andere waardepapieren vallen niet onder de dekking, en schade aan motorrijtuigen en aanhangwagens wordt evenmin vergoed. Schade aan deze voorwerpen moet dus apart worden vergoed.

Offerte inventaris- en goederenverzekering aanvragen

Verzekering.nl is een onafhankelijke partij die je helpt deskundige informatie te verkrijgen over verschillende verzekeringen. Door nu een offerte aan te vragen via Verzekering.nl, kom je in contact met verzekeringsspecialisten. De deskundigen bij EVR, een onafhankelijk adviesbureau, zullen op basis van een vrijblijvend en kennismakend gesprek een offerte op maat opstellen. Door je wensen in dit gesprek door te geven, kan een inventaris- en goederenverzekering worden afgesloten die alle gewenste risico’s dekt.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven