Wat is een inventaris- en goederenverzekering?

Een inventaris- en goederenverzekering biedt dekking voor schade aan alle inventaris binnen het bedrijfsgebouw. Dit kan verschillende soorten inventaris omvatten, zoals computers, bureaus of stellingen. Schade aan de inventaris kan helaas op verschillende manieren ontstaan, maar door een inventaris- en goederenverzekering af te sluiten, ben je verzekerd voor verschillende calamiteiten. Ook schade aan de verschillende grondstoffen die worden gebruikt om producten te creëren, wordt vergoed.

Inventarisverzekering

De inventarisverzekering is te vergelijken met de particuliere inboedelverzekering. Het biedt dekking tegen schade aan alle spullen in het kantoor, van bureaus tot lampen. De schade aan deze spullen wordt vergoed, inclusief laptops, beeldschermen en andere elektronische apparaten, wat de totale inventariswaarde flink kan doen oplopen. Een goede bescherming voor deze hoge waarde kan van groot belang zijn voor ondernemingen.Goederen

Naast de inventaris worden ook goederen gedekt tegen schade. Grondstoffen en andere producten die worden gebruikt in het productieproces worden vergoed in geval van schade. Vaak worden goederen in grote aantallen ingekocht en vertegenwoordigen ze een grote waarde. De goederen- en inventarisverzekering beschermt ondernemingen tegen zulke onvoorziene kosten.

Offerte inventaris- en goederenverzekering aanvragen

Alle informatie over de inventaris- & goederenverzekering en allerlei andere zakelijke verzekeringen vind je op Verzekering.nl. Voor alle zakelijke verzekeringen op Verzekering.nl kun je nu een offerte aanvragen. Dankzij de verzekeringsspecialisten van EVR, een intermediair gevestigd in Den Haag, kan er een offerte op maat worden opgesteld. Op basis van een kennismakend en vrijblijvend gesprek zullen de verzekeringsspecialisten een verzekering samenstellen die aansluit op jouw wensen en behoeften.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven