Particulier

Waarom een goederentransportverzekering?

Wanneer jouw onderneming regelmatig te maken heeft met het vervoeren van goederen, is de goederentransport­verzekering wellicht al eens over het hoofd gezien. Maar waarom een goederentransportverzekering? De goederentransportverzekering biedt ondernemers bescherming tegen schade aan goederen tijdens het transport. Als verkoper of inkoper ben je in sommige gevallen verantwoordelijk voor het vervoer van de goederen. Bij schade kunnen de kosten (afhankelijk van de goederen) snel oplopen tot in de honderdduizenden euro’s. De goederentransportverzekering beschermt bedrijven hiertegen.

Goederentransportverzekering

De goederentransportverzekering is een belangrijke verzekering voor bedrijven die veel goederen laten vervoeren. Deze verzekering biedt bescherming voor de onderneming. Schade aan goederen die worden vervoerd kan snel oplopen. Daarnaast zorgt de goederentransportverzekering ervoor dat veel financiële zorgen worden weggenomen. De verzekering keert het vooraf afgesproken bedrag uit. De onderneming loopt zo minder risico.

Voordelen van de goederentransportverzekering

Om een beter antwoord te geven op de vraag ‘Waarom een goederentransportverzekering?’, zijn hier enkele voorbeelden van de voordelen van een goederentransportverzekering.

Het afsluiten van de goederentransportverzekering biedt bedrijven namelijk de mogelijkheid om te profiteren van de volgende voordelen:

  • Verzekerd tegen schade en diefstal
  • Zorgeloos producten laten vervoeren
  • Financiële zekerheid

Risico’s zonder goederentransportverzekering

Mocht je toch besluiten om geen goederentransportverzekering af te sluiten voor jouw onderneming, dan loop je de volgende risico’s:

  • Teleurgestelde klanten
  • Veel zorgen na schade
  • Bedrijf is aansprakelijkheid

Offerten goederen­transport­verzekering aanvragen

Het aanvragen van een offerte kan via Verzekering.nl. Om er zeker van te zijn dat jij een goederentransportverzekering afsluit die alle risico’s op de gewenste manier dekt, werkt Verzekering.nl samen met EVR. De adviseurs van EVR zullen contact opnemen en aan de hand van jouw wensen en behoefte de offerte op maat opstellen.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven