Wat kost een glasverzekering?

De kosten van een glasverzekering kunnen variëren per verzekeraar en per onderneming. De premie wordt samengesteld op basis van verschillende factoren, wat leidt tot verschillen in de uiteindelijke premie. Invloedrijke factoren zijn onder andere het totale aantal vierkante meters glas en de locatie van het pand.

Premie opbouw

Zoals eerder vermeld, wordt de premie voor de

  • Totaal oppervlakte glas
  • Locatie bedrijfspand
  • Type glas
  • Eventuele preventiemaatregelen

Belang van de glasverzekering

Het afsluiten van een glasverzekering is van groot belang voor bedrijven met een eigen pand. Op deze manier ben je verzekerd tegen de vervelende kosten van glasschade. Glasschade kan gemakkelijk oplopen tot vele duizenden euro’s en vormt een onnodige extra kostenpost. De glasverzekering beschermt ondernemingen tegen deze kosten én helpt bij het herstellen van de geleden schade.

Offerte glasverzekering aanvragen

Door een offerte aan te vragen op Verzekering.nl weet je precies hoeveel de glasverzekering voor jouw onderneming gaat kosten. Verzekering.nl zet alle belangrijke informatie onafhankelijk voor jou op een rij. Dankzij de samenwerking met moederbedrijf EVR kun je een offerte op maat ontvangen. EVR is een intermediair gevestigd in Den Haag en gespecialiseerd in verzekeringen. Op basis van een vrijblijvend en verkennend gesprek kunnen deze specialisten een offerte op maat samenstellen. Zo weet je zeker dat alle gewenste risico’s voldoende zijn gedekt.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven