Particulier

Wat is een glasverzekering?

Een glasverzekering biedt dekking voor schade aan al het glas in jouw bedrijfsgebouw(en). Deze verzekering omvat verschillende soorten glas, zoals deuren, ramen en dakramen. Schade aan het glas door vandalisme, bedrijfsongevallen of storm wordt vergoed door de verzekeraar.

Algemene dekking

Voor pandeigenaren is de glasverzekering essentieel. Glasschade is namelijk niet automatisch meeverzekerd in de bedrijfsgebouwenverzekering en kan snel oplopen tot vele duizenden euro’s. Deze verzekering dekt niet alleen ‘standaard’ glas, maar vaak ook bijzonder glas, zoals glas in lood of bewerkt glas.

Glasschade ontstaat snel en kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Dankzij de glasverzekering kunnen deze onaangename kosten worden voorkomen. Bovendien biedt de verzekering een uitgebreide dekking, waardoor allerlei soorten glasschade worden vergoed.

Voordelen van glasverzekering

Het afsluiten van een glasverzekering heeft verschillende voordelen, waardoor het een verstandige keuze is. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Deskundige hulp bij glasschade.
  • Snelle herstel na een ongeval.
  • Geen onverwachte, hoge facturen.

Offerte glasverzekering

Op Verzekering.nl vind je onafhankelijke en nauwkeurige informatie, zodat je de verzekering kunt kiezen die het best bij jouw onderneming past. Vraag een offerte aan om in contact te komen met de verzekeringsadviseurs van EVR, een onafhankelijke partner van Verzekering.nl gespecialiseerd in financieel advies. Op basis van een vrijblijvend kennismakend gesprek wordt een offerte op maat opgesteld, zodat je zeker weet dat alle risico’s op de gewenste manier worden gedekt.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven