Particulier

Voor welke bedrijven is een cyberverzekering geschikt?

Voor verschillende soorten bedrijven is een cyberverzekering geschikt. Tegenwoordig zijn vrijwel alle bedrijven afhankelijk van servers, computers en internet, waardoor de cyberverzekering geschikt is voor elk bedrijf. Juist kleinere MKB-bedrijven zijn gemakkelijke doelwitten voor een cyberaanval, omdat deze ondernemingen vaak minder goed beveiligd zijn.

De cyberverzekering

De cyberverzekering beschermt ondernemingen die slachtoffer zijn geworden van een cyberaanval. Na een dergelijke aanval kan jouw onderneming aansprakelijk worden gesteld door derden. Denk aan privacygevoelige informatie van klanten of bedrijfsinformatie van partners. Cyberverzekeringen bieden dekking voor verschillende soorten schadeclaims.

Schade na een cyberaanval

De schade na een cyberaanval is voor veel ondernemingen aanzienlijk. Het vrijkomen van gevoelige informatie kan de onderneming veel geld kosten. Bovendien wordt ook de reputatie van de onderneming aangetast, en kunnen niet alle (of geen) werkzaamheden worden uitgevoerd.

Al deze kostenposten samen zorgen voor een aanzienlijke rekening. Deze schade wordt per verzekeraar van de cyberverzekering anders vergoed. Lees daarom goed de polisvoorwaarden door voordat je de verzekering afsluit.

Offerte cyberverzekering aanvragen

Een offerte aanvragen kan nu gemakkelijk en snel via Verzekering.nl. Op Verzekering.nl kun je alle informatie over de cyberverzekering en andere verzekeringen vinden om weloverwogen beslissingen te nemen. Door een offerte aan te vragen kom je in contact met de verzekeringsspecialisten van EVR. Tijdens een kennismakend en vrijblijvend gesprek kun je jouw wensen en behoeften doorgeven. Een offerte voor de cyberverzekering wordt op maat afgesteld. Zo weet je zeker dat alle gewenste risico’s voldoende gedekt zijn.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven