Particulier

Waarom een collectieve ongevallenverzekering?

Het antwoord op de vraag ‘Waarom een collectieve ongevallenverzekering?’ is eenvoudig. De collectieve ongevallenverzekering biedt bescherming voor zowel jouw onderneming als voor de werknemers. De (financiële) schade na een bedrijfsongeval kan aanzienlijk zijn. De collectieve ongevallenverzekering beschermt je tegen deze financiële onzekerheid.

De collectieve ongevallenverzekering

De collectieve ongevallenverzekering is van groot belang voor ondernemers. Het beschermt de onderneming tegen hoge kosten na een bedrijfsongeval. De kosten voor letselschade kunnen snel oplopen tot vele tienduizenden euro’s. Het is mogelijk om een 24-uursdekking af te sluiten, waardoor werknemers ook buiten de werkvloer beschermd zijn bij een ongeval.

Voordelen van de collectieve ongevallenverzekering

Dankzij het afsluiten van een collectieve ongevallenverzekering kan jouw onderneming profiteren van verschillende voordelen die het met zich meebrengt. Hieronder staan enkele voorbeelden van de voordelen die de collectieve ongevallenverzekering biedt:

 

  • Financiële dekking na een bedrijfsongeval.
  • Afhandeling van het ongeval wordt geregeld door deskundigen.
  • Telt als een goede secundaire arbeidsvoorwaarde.

Risico’s zonder de collectieve ongevallenverzekering

Het niet afsluiten van een collectieve ongevallenverzekering betekent dat je onderneming bepaalde risico’s zal lopen. De kosten van deze risico’s kunnen snel oplopen tot vele tienduizenden euro’s. Hieronder staan enkele voorbeelden:

  • Veel zorgen na een bedrijfsongeval.
  • Schadeclaim wordt verhaald op de onderneming.
  • Minder aantrekkelijk voor werknemers.

Offerte collectieve ongevallenverzekering aanvragen

Je kunt nu een offerte aanvragen voor de collectieve ongevallenverzekering via Verzekering.nl. Dankzij de samenwerking met EVR wordt er zorgvuldig een offerte op maat opgesteld. De verzekeringsspecialisten van EVR zullen contact opnemen en jouw wensen en behoeften bespreken. Zo kun je een collectieve ongevallenverzekering afsluiten die alle risico’s voldoende dekt.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven