Particulier

Wat dekt een CAR-verzekering?

De CAR-verzekering (Construction All Risk) dekt mogelijke schade die ontstaat op een bouwterrein, inclusief materiële schade en aansprakelijkheid. De verzekering vergoedt schades die gemakkelijk in de honderdduizenden euro’s kunnen oplopen.

De verschillende rubrieken

Aannemers en opdrachtgevers lopen aanzienlijke risico’s tijdens de uitvoering van diverse projecten als ze geen CAR-verzekering hebben afgesloten. De CAR-verzekering is vaak onderverdeeld in vijf rubrieken: Werk, Eigendommen van Opdrachtgever, Eigendommen van Directie en Personeel, Hulpmaterialen en Transport.

Werk

De ‘Werk’-rubriek biedt dekking voor het te realiseren bouwwerk en dekt bijvoorbeeld ook schade door storm, vandalisme of diefstal op het bouwterrein.

Eigendommen van opdrachtgever

De rubriek ‘Eigendommen van Opdrachtgever’ betreft zaken waarvoor de opdrachtgever zowel eigenaar als verantwoordelijk is. Schade aan deze eigendommen wordt vergoed door de verzekeraar.Eigendommen van directie en personeel

Eigendommen van Directie en Personeel vallen ook onder de CAR-verzekering. De persoonlijke eigendommen worden gedekt tegen schade en diefstal op het bouwterrein.

Hulpmaterialen

Hulpmaterialen die worden gebruikt bij de uitvoering van het project zijn verzekerd, ongeacht de oorzaak van de schade. Denk hierbij aan steigers, containers en gereedschap, dat verzekerd is tegen schade en diefstal.

Transport

Materialen of middelen die binnen Nederland worden vervoerd, zijn verzekerd. Het vervoer van producten en goederen naar de bouwlocatie valt binnen de dekking.

Offerte CAR-verzekering aanvragen

Het aanvragen van een offerte voor de CAR-verzekering is nu eenvoudig op Verzekering.nl. Dankzij de onafhankelijkheid en betrouwbaarheid van Verzekering.nl vind je de beste verzekering voor jouw onderneming. In samenwerking met de verzekeringsadviseurs van EVR kun jij dé CAR-verzekering vinden die bij jou past. Een vrijblijvend gesprek zorgt ervoor dat er een offerte op maat wordt opgesteld, waarin al jouw gewenste risico’s zijn gedekt.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven