Particulier

Wat kost een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Een simpel antwoord op de vraag ‘Wat kost een bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering?’ is er niet. De premie wordt opgebouwd uit verschillende factoren. De hoogte van de premie verschilt dan ook per verzekering. Gemiddeld kost de bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering tussen de €30,- en €80,- per maand.

Factoren die de premie beïnvloeden

De kosten van een bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering kunnen afhankelijk zijn van de soort organisatie of stichting, die je bestuurt. Daarnaast kunnen de kosten van deze verzekering ook erg afhankelijk zijn van het verzekerde bedrag, dat je gekozen hebt. De bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering wordt met behulp van professionele verzekeringsadviseurs afgestemd op jouw situatie, waardoor de kosten van deze verzekering flink kunnen verschillen per onderneming.

De hoogte van jouw premie voor de bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering is afhankelijk van:

  • Het verzekerde bedrag
  • De branche van de organisatie
  • De dekking
  • Het eigen risico
  • Het aantal bestuurders

Het belang van de bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering

Met de bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering ben je verzekerd tegen aansprakelijkheid door bestuurlijke fouten. Afhankelijk van de grootte van de organisatie kunnen deze schadeclaims oplopen tot in de vele honderdduizenden euro’s. Zonder de bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering zal je dit bedrag zelf moeten betalen.

Offerte bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering aanvragen

Een offerte aanvragen voor de bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering kan nu gemakkelijk via Verzekering.nl. Dankzij de expertise van EVR kun jij nu een offerte op maat krijgen. De verzekeringsspecialisten van EVR zullen op basis van jouw wensen en behoeften een offerte op maat samenstellen.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven