Particulier

MS Amlin beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Waarom MS Amlin beroepsaansprakelijkheidsverzekering
Met de MS Amlin beroepsaansprakelijkheidsverzekering ben je gedekt voor de kosten van mogelijke beroepsaansprakelijkheidsclaims.

Beroepsfouten tijdens de werkzaamheden van een onderneming kunnen altijd voor komen. De financiële schade van een beroepsfout kan helaas vervelende gevolgen hebben voor de gedupeerde. Zo kan een beroepsfout schade aanrichten bij een bedrijf, een klant, leveranciers of andere partijen met het gevolg dat er kosten ontstaan die een vervelende situatie kunnen veroorzaken. Wanneer je de schade hebt aangericht kan je aansprakelijk worden gesteld voor de aangebrachte schade aan de onderneming. Met als gevolg hiervan een schadeclaim. Met de MS Amlin beroepsaansprakelijkheidsverzekering ben je gedekt voor de kosten van mogelijke beroepsaansprakelijkheidsclaims.

Beroepsfouten kunnen op allerlei verschillende manieren ontstaan. Vaak wordt er niet bedacht dat beroepsfouten vervelende gevolgen hebben, zoals een beroepsaansprakelijkheidsclaim. Zo kan een beroepsaansprakelijkheidsclaim door een beroepsfout al ontstaan door een foute berekening, verkeerd advies of administratieve fouten. Een schadeclaim kan hoog oplopen in de kosten, waardoor jouw onderneming een moeilijke periode tegemoet kan gaan. Met de MS Amlin beroepsaansprakelijkheidsverzekering ben je gedekt voor mogelijke beroepsaansprakelijkheidsclaims.

Voor de MS Amlin beroepsaansprakelijkheidsverzekering geldt een eigen risico zoals op het polis blad vermeld staat.  Naast de  beroepsaansprakelijkheidsverzekering adviseert MS Amlin om ook een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten voor jouw onderneming, omdat het noodzakelijk is.

Wat is er verzekerd?

Voordat je de MS Amlin beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluit is het goed om te weten in welke situaties je wel of niet bent verzekerd, maar ook wie er verzekerd is. Met de verzekering is jouw onderneming gedekt, maar zijn medewerkers, uitzendkrachten, stagiaires, vrijwilliger, bestuurders, commissarissen en familieleden ook verzekerd

Met de verzekering zijn de volgende punten gedekt:

  • Zuivere vermogensschade aan opdrachtgevers door beroepsfouten
  • Kosten van het verweer en rechtsbijstand
  • Stelt iemand je aansprakelijk nadat de verzekering is ingegaan, maar was de fout ervoor gemaakt. Dan ben je verzekerd.
  • Kantoorrisico kan eventueel mee gedekt worden

Er zijn ook situaties waarin de MS Amlin beroepsaansprakelijkheidsverzekering geen dekking geeft. In de volgende situaties zullen de kosten niet vergoed worden:

  • Wanneer er sprake is van kostenoverschrijding.
  • Wanneer er schade ontstaat door opzet, roekeloosheid, fraude of een vermogensdelict.
  • Bestuurdersaansprakelijkheid is niet meeverzekerd.
  • Kosten die gemaakt worden, zodat de dienst opnieuw geleverd kan worden.

Wil je weten in welke situaties de MS Amlin beroepsaansprakelijkheidsverzekering nog meer geen dekking geeft? Vul het offerteformulier in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten zullen je bijstaan bij het afsluiten van de verzekering en de benodigde vragen beantwoorden.

De MS Amlin beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Heb je interesse om de MS Amlin beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten? Vul het offerteformulier in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze verzekeringsadviseurs zullen je bijstaan tijdens het afsluiten van de verzekering. Onze specialisten gaan opzoek naar een verzekering met sluitende dekkingen voor jouw onderneming. Hierdoor ben je nooit onder- of over verzekerd en sluit je een verzekering af voor de best mogelijke premie.

Scroll naar boven