Particulier

De Goudse beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Waarom De Goudse beroepsaansprakelijkheidsverzekering
De Goudse beroepsaansprakelijkheidsverzekering bescherm je jouw onderneming tegen aansprakelijkheidsclaims en de financiële gevolgen van een beroepsfout.

Een fout maken tijdens de werkzaamheden van je beroep kan altijd voorkomen, maar helaas kunnen er vervelende gevolgen aan vast zitten. Een fout kan op verschillende manieren schade aanrichten bij een derden, zoals klanten, opdrachtgevers of leveranciers. De schade van deze fout kan financieel snel oplopen, waardoor je als ondernemer een lastige periode tegemoet kan gaan. Met de Goudse beroepsaansprakelijkheidsverzekering bescherm je jouw onderneming tegen de financiële gevolgen van een beroepsfout. De Goudse beroepsaansprakelijkheid verzekering is geldig voor zowel de werkgever als de werknemers van het bedrijf.

Een beroepsfout kan bijvoorbeeld ontstaan door het geven van een verkeerd advies, het doen van een onjuiste berekening, administratieve fouten of fouten maken tijdens een bouwproces. Deze fouten kunnen grote financiële gevolgen hebben voor een klant. Het is mogelijk dat de klant inkomsten mist of een boete ontvangt door de beroepsfout. Wanneer dit het geval is kan je daarvoor aansprakelijk worden gesteld. De Goudse beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt jou en de onderneming tegen de mogelijke financiële gevolgen daarvan.

De Goudse beroepsaansprakelijkheidsverzekering is ook geschikt voor zzp’ers. Voor zzp’ers is er zelfs een scherper tarief.

Is de beroepsaansprakelijkheidsverzekering verplicht?

Het afsluiten van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering is voor een aantal beroepen verplicht. Dit gaat om o.a. de volgende beroepen:

 • Advocaat
 • Accountant
 • Architect
 • Financieel adviseur

Voor andere beroepen wordt het afsluiten van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ook geadviseerd.

Wat verzekert de Beroeps­aansprakelijkheids­­verzekering ?

Voordat je de Goudse beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluit is het goed om te weten in welke situaties je wel verzekerd bent en wanneer de verzekering geen dekking geeft. Wij benoemen de verschillende voor je:

Wel verzekerd

 • Vermogensschade dat ontstaat door een beroepsfout
 • De kosten van verweer, rechtsbijstand en het voorkomen of verminderen van de geleden schade
 • Schade die is veroorzaakt door: personeelsleden, stagiaires, uitzendkrachten, vennoten, firmanten, commissarissen en bestuurders van jouw bedrijf
 • Dekking in de Europese Unie

Niet verzekerd

 • Aansprakelijkheid voor materiële en letselschade. Dit valt onder de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.
 • Schade door roekeloosheid of opzet
 • Bestuurdersaansprakelijkheid

Wil je weten in welke situaties je nog meer wel of niet verzekerd bent? Vul het offerteformulier in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten zullen de nodige informatie voorleggen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de Goudse bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

De Goudse beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Heb je interesse in de Goudse beroepssaansprakelijkheidsverzekering? Vul het offerteformulier in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. De verzekeringsadviseurs van EVR zullen contact met je opnemen over het ingevulde offerteformulier. Er zal een gesprek plaatsvinden over het ingevulde formulier en over aanvullende informatie. Na het gesprek met de adviseur zal er een passend advies komen omtrent de Goudse beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Onze specialisten gaan opzoek naar een verzekering met sluitende dekkingen voor jouw onderneming. Hierdoor ben je nooit onder- of over verzekerd en sluit je een verzekering af voor de best mogelijke premie. Zo betaal je nooit teveel voor je premie en heb je een sluitende beroepsaansprakelijkheidsverzekering van de Goudse.

Scroll naar boven