Particulier

Wat kost een bedrijfsschadeverzekering?

Een bedrijfsschadeverzekering kan goed van pas komen, wanneer jouw bedrijfspand of complex schade oploopt. Het gevolg van deze schade, kan ervoor zorgen dat jouw productiecapaciteiten aangetast worden of zelfs helemaal stil komt te liggen, waardoor je flink wat omzet en winst kan mislopen. Met een bedrijfsschadeverzekering kun je jezelf beschermen tegen zulke vormen van bedrijfsschade. Wat zijn de kosten voor een bedrijfsschadeverzekering? De kosten van een bedrijfsschadeverzekering zijn verschillend voor iedere onderneming. Wanneer je verzekeraar een berekening maakt voor jouw premie zal er gekeken worden naar de factoren: brutowinst, bedrijfssoort en de gekozen uitkeringstermijn.

Is een bedrijfsschadeverzekering verplicht?

Het antwoord op de vraag is nee. Het afsluiten van een bedrijfsschadeverzekering is niet verplicht in Nederland. Echter kan het afsluiten van deze verzekering wel zeer verstandig zijn. Vooral in situaties, waarin je afhankelijk bent van je bedrijfspand, apparatuur en machines voor productie of werkzaamheden, kan het hebben van een bedrijfsschadeverzekering goed van pas komen. Bij schade kan het even duren totdat je bedrijfspand, apparatuur of machines weer op volle toeren kunnen draaien. In deze tijd kan jouw onderneming niet of onvolledig functioneren, waardoor je omzet verliest.

Als je duidelijkheid wilt over de hoogte van je premie voor de bedrijfsschadeverzekering, dan kun je gerust een offerte aanvragen via Verzekering.nl. Dit gaat snel en eenvoudig. Heb je vragen of advies nodig? Dan kun je gerust contact opnemen via Verzekering.nl. Onze ervaren adviseurs van ons moederbedrijf EvR helpen je graag verder.

Offerte aanvragen voor Bedrijfsschadeverzekeringen

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven