Wat is een bedrijfsschadeverzekering?

Stel jezelf voor dat het bedrijfspand of complex, waarin je bent gevestigd schade oploopt, dan kan de schade ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld jouw werkzaamheden tijdelijk of gedeeltelijk moet stopzetten. Dit kan mogelijk gevolgen hebben voor de financiële situatie van jouw onderneming, doordat jouw vaste lasten doorlopen terwijl je bedrijf stilligt en dus geen winst kan maken. Met behulp van een bedrijfsschadeverzekering kun je jezelf hiertegen laten verzekeren.

Wat valt er onder een bedrijfsschadeverzekering? Kort samengevat ben je verzekerd met deze verzekering wanneer de werkzaamheden in je onderneming stil komen te liggen door onder andere:

  • Brand
  • Waterschade
  • Storm
  • Vandalisme
  • Diefstal

Hoeveel ben je kwijt aan een bedrijfsschadeverzekering?

Hoeveel je betaalt aan premie voor een bedrijfsschadeverzekering is afhankelijk van jouw bedrijfsspecifieke situatie. Wil je weten wat de exacte kosten van een bedrijfsschadeverzekering voor jou zullen zijn? Dan is het mogelijk om jouw premie gemakkelijk online te laten berekenen. De hoogte van de premie voor je bedrijfsschadeverzekering is onder andere afhankelijk van het verzekerde bedrag en de activiteiten van jouw bedrijf.

Geïnteresseerd in het afsluiten van een bedrijfsschadeverzekering? Laat dan jouw premie berekenen

Vraag gerust een offerte aan via Verzekering.nl. Dit kan snel en gemakkelijk. Met een offerte kun je een goed inzicht krijgen in de hoogte van jouw premie. Nadat je een premie hebt aangevraagd, zullen onze experts van ons moederbedrijf contact met je opnemen.

Offerte aanvragen voor Bedrijfsschadeverzekeringen

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven