Wat is een bedrijfsrechtsbijstandverzekering?

De bedrijfs­rechtsbijstand­verzekering beschermt bedrijven tegen de financiële gevolgen van een juridisch proces. De kosten voor hoogwaardige juridische bijstand kunnen snel oplopen tot tienduizenden euro’s. De kosten voor juridische hulp worden vergoed.

De bedrijfs­rechtsbijstand­verzekering

In de uitvoering van bedrijfsactiviteiten kan er altijd iets misgaan, wat kan leiden tot juridische geschillen en veel stress. De bedrijfs­rechtsbijstand­verzekering biedt ondersteuning in dergelijke situaties, waarbij de kosten voor juridische bijstand (gedeeltelijk) worden vergoed. Met diverse aanvullende dekkingen kan de verzekering worden uitgebreid om alle risico’s te dekken. Zo kan ervoor gekozen worden om je bedrijf specifiek te laten verzekeren voor arbeidsrecht of in- en verkoop.Voordelen van de verzekering

Het afsluiten van een bedrijfs­rechtsbijstand­verzekering biedt verschillende voordelen. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Altijd toegang tot deskundige juridische hulp.
  • Geen zorgen over financiën tijdens rechtszaken.
  • Grondige controle bij het opstellen van nieuwe contracten.

Offerte bedrijfs­rechts­bijstand­verzekering aanvragen

Op Verzekering.nl vind je alle informatie over de bedrijfs­rechts­bijstand­verzekering, onafhankelijk en nauwkeurig samengesteld om ondernemers optimaal te informeren over de mogelijkheden. In samenwerking met de verzekeringsadviseurs van EVR, gevestigd in Den Haag, kan een op maat gemaakte offerte worden opgesteld. Vraag nu een offerte aan en kom in contact met de verzekeringsspecialisten. Op basis van een verkennend en vrijblijvend gesprek wordt een offerte opgesteld die aansluit bij jouw specifieke wensen.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven