Particulier

Verschilt een bedrijfsrechtsbijstandverzekering per sector?

Een bedrijfsrechtsbijstandverzekering verschilt niet per sector. Het wordt los van een sector afgesloten en is beschikbaar voor elke onderneming. De verzekering biedt financiële dekking bij een juridisch proces, nadat een geschil niet opgelost kon worden. Deze verzekering dekt elk soort onderneming of conflict, ongeacht de branche waarin het plaatsvindt. De premie van de bedrijfsrechtsbijstandverzekering kan wel verschillen per onderneming en sector.

Algemene dekking

De bedrijfsrechtsbijstandverzekering biedt bedrijven bescherming tegen de financiële kosten van een juridisch conflict. De kosten voor een juridisch geschil lopen gemakkelijk op tot vele duizenden euro’s, en langlopende conflicten kosten al snel vele tienduizenden euro’s. Dankzij de bedrijfsrechtsbijstandverzekering kunnen bedrijven zich focussen op het conflict in plaats van op de kosten. De verzekering biedt dekking voor arbeids-, aansprakelijkheids- en contractuele geschillen.

Premie opbouw

De premie voor de bedrijfsrechtsbijstandverzekering wordt opgebouwd aan de hand van verschillende factoren. Deze factoren hebben samen een grote invloed op de hoogte van de maandelijkse premie die je zult moeten betalen:

  • Aantal werknemers
  • Jaaromzet
  • Bedrijfsactiviteiten

Offerte bedrijfsrechtsbijstandverzekering aanvragen

Verzekering.nl is een onafhankelijke website die bezoekers de mogelijkheid biedt een weloverwogen keuze te maken voor specifieke verzekeringen. Het is nu ook mogelijk om een offerte aan te vragen op Verzekering.nl. Dankzij de samenwerking met EVR, een financieel adviesbureau gevestigd in Den Haag, kun je een bedrijfsrechtsbijstandverzekering op maat afsluiten. Op basis van een kennismakend en vrijblijvend gesprek wordt de verzekering opgesteld, waarbij alle gewenste risico’s voldoende worden afgedekt en rekening wordt gehouden met jouw specifieke situatie.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven