De Goudse bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Waarom De Goudse bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
Met de Goudse bedrijfsaansprakelijkheidsclaims ben je gedekt voor schadeclaims die het gevolg zijn van schade aan derden of aan goederen van derden.

Als ondernemer kan het voorkomen dat je aansprakelijk wordt gesteld voor de schade die jij of een van je medewerkers hebt aangericht aan derden. Er zijn verschillende soorten schade waarvoor je aansprakelijk gesteld kunt worden: materiële schade en letselschade. Het aanrichten van deze schade kan op veel verschillende manieren gebeuren en de mogelijke risico’s worden vaak niet ingecalculeerd door ondernemers. Ondernemers die producten verkopen aan klanten en door een fout in het product schade aanrichten bij derden, zijn aansprakelijk voor deze schade. Dit kan bijvoorbeeld gaan om brandwonden, veroorzaakt doordat een powerbank verkeerd is geproduceerd, maar ook schade aan een laptop door de powerbank kan leiden tot een aansprakelijkheidsclaim. Met de Goudse bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je gedekt voor deze mogelijke aansprakelijkheidsclaims.

Als ondernemer ben je aansprakelijk voor deze schade en moet je de aansprakelijkheidsclaim betalen aan het slachtoffer. Deze claims kunnen snel oplopen naar hogere bedragen, waardoor een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering wenselijk is. De Goudse bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beschermt jouw onderneming tegen mogelijke aansprakelijkheidsclaims, waardoor je niet te maken krijgt met hoge onverwachte kosten.

Het afsluiten van de Goudse bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, maar er kan wel om gevraagd worden door klanten of opdrachtgevers. Het is daarom verstandig om de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te overwegen voor jouw onderneming.

Wie is verzekerd met de Goudse bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

De Goudse bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt de schade aan derden of zaken die door jou of een van de medewerkers is veroorzaakt. Met de Goudse bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben jij als ondernemer verzekerd, maar ook de medewerkers zijn meeverzekerd. Daarnaast zijn stagiaires, uitzendkrachten, familie en huisgenoten die voor het bedrijf werken ook meeverzekerd met de Goudse bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering met dekking voor personeel.

Wat verzekert de Goudse bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Voordat je de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluit, is het verstandig om te weten in welke situaties je verzekerd bent. We benoemen verschillende situaties waarin je gedekt bent met de Goudse bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Wel verzekerd:

  • Algemene aansprakelijkheid
  • Werkgeversaansprakelijkheid
  • Productenaansprakelijkheid
  • Milieuaansprakelijkheid
  • Dekking in Europa

Niet verzekerd:

  • Schade die ontstaat door beroepsfouten en leidt tot vermogensschade. Dit valt onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
  • Schade die ontstaat door motorrijtuigen
  • Bodem- of grondwatervervuiling
  • Beperkte dekking bij milieuschade

Wil je weten in welke situaties je nog meer verzekerd bent en wanneer niet? Vul het offerteformulier in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze adviseurs kunnen je voorzien van informatie en helpen bij het afsluiten van de gewenste verzekering.

De Goudse bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Heb je interesse in de Goudse bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met de specialisten van EVR. Onze verzekeringsadviseurs zullen je verder helpen bij het afsluiten van de Goudse bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Door alle informatie op het offerteformulier en het gesprek met de adviseurs kunnen wij je voorzien van een passend advies omtrent de verzekering. Hierdoor krijg je de best passende verzekering voor een gunstige premie.

Verzekering.nl zorgt ervoor dat je nooit onder- of oververzekerd bent en een verzekering afsluit voor de best mogelijke premie. Zo betaal je nooit te veel voor je premie en heb je een sluitende bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Goudse.

Scroll naar boven