Particulier

Wat kost een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

De kosten voor een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verschillen per onderneming. Belangrijke factoren bij de berekening van je premie zijn onder andere de hoogte van je bruto jaaromzet, het aantal werknemers in jouw onderneming, en de branche waarin de onderneming actief is. Naast deze factoren is ook het verzekerd bedrag een belangrijke factor bij de berekening van je premie. Als je de hoogte van de premie voor je bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering wilt weten, vraag dan een offerte aan via Verzekering.nl.

Verschil tussen bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Het kan soms lastig zijn om deze verzekeringen uit elkaar te houden. Daarom zullen we je kort het verschil uitleggen. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, ook wel AVB genoemd, is een verzekering die schade die door jou, jouw medewerkers, of jouw producten wordt veroorzaakt, dekt. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt schade die veroorzaakt is door het maken van een beroepsfout. Bijvoorbeeld, als een consultant een verkeerd advies geeft.

Factoren die de premie beïnvloeden

Er zijn veel verschillende factoren die de hoogte van jouw premie bepalen. Een aantal zijn al genoemd, zoals de jaaromzet en de branche waarin de onderneming actief is. Toch zijn er nog enkele belangrijke factoren die invloed hebben op de premie:

  • Verzekerd bedrag
  • Aantal Fte’s
  • Aanvullende dekkingen

Offerte bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering aanvragen

Wil je te weten komen wat de exacte kosten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zullen zijn voor jou? Vraag dan eenvoudig en snel een offerte aan via Verzekering.nl. Ervaren adviseurs van EVR zullen contact met je opnemen om je verder te helpen. Aan de hand van dit gesprek zullen zij een offerte op maat opstellen om alle gewenste risico’s te dekken.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven