Particulier

Wat is de beste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

De beste bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering is volledig afhankelijke van de situatie waarin jouw onderneming zich bevindt en jouw wensen en behoeften. Het is dus belangrijk om te kijken naar de dekking, voorwaarden en de premie.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Een bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering wordt ook wel AVB genoemd. Een bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering is een verzekering, waarmee je het risico van aansprakelijkheid kan indekken. Het kan namelijk voorkomen dat jij, je medewerkers of producten schade aanrichten bij anderen of hun bezittingen. In zulke gevallen kun je aansprakelijk gesteld worden. De financiële kosten kunnen hierbij vrij hoog oplopen. Het is dus handig om je te verzekeren met een bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering.

Wat dekt een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Een bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering is niet een verplichte verzekering. Echter kunnen brancheorganisaties, leveranciers of opdrachtgevers deze verzekering wel van je eisen in veel situaties.

Met deze verzekering ben je in de meeste situaties verzekerd bij:

  • Schade veroorzaakt door werkzaamheden van medewerkers of van jezelf.
  • Schade aan gebouwen.
  • Schade aan gehuurd of geleend materiaal.
  • Schade veroorzaakt daar je producten.

Uiteraard verschilt het per periode wat de meest gunstige bedrijfs­aanprakelijkheids­verzekering is. Dit komt omdat de polisvoorwaarden steeds kunnen veranderen van de verzekeraars van de bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering. Het is daarom lastig om te benoemen wat de beste verzekering is.

Offerte bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering aanvragen

Een offerte aanvragen voor de bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering kan nu gemakkelijk via Verzekering.nl. Dankzij de samenwerking met EVR zullen deskundige verzekeringsadviseurs jou helpen bij het afsluiten van een bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering. Dankzij de expertise van EVR kun jij de verzekering vinden die goed bij jouw wensen en behoeften past. Zo worden alle gewenste risico’s voldoende gedekt.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven