Particulier

MS Amlin

Waarom MS Amlin
MS Amlin insurance se is wereldwijde verzekeraar met een vestiging in Amstelveen. Bekijk nu de mogelijkheden van MS Amlin voor jouw onderneming.

MS Amlin

MS Amlin insurance se is een verzekeraar die wereldwijd actief is binnen het verzekeringslandschap. Ze zijn onder andere actief in het Verenigd Koninkrijk, Europa en op Bermuda. De dienstverlening vindt plaats op zowel provinciaal, beurs, volmacht en internationaal niveau. De verzekeraar is gespecialiseerd in de financiële dienstverlening aan commerciële organisaties. Verder houden ze zich bezig met herverzekeringsbescherming aan andere verzekeringsmaatschappij in de wereld. MS Amlin insurance se is opgericht in 1998 en heeft momenteel ruim 1800 werknemers verspreid over zeven verschillende landen en 20 locaties.

MS Amlin insurance se beschikt in Nederland over een ruime expertise op het gebied van de aansprakelijkheidsverzekering, technische verzekeringen, brandverzekeringen en motorrijtuigenverzekeringen. Door middel van maatwerk- en Digital Trading oplossingen richtten ze zich op grote (inter)nationale MKB- ondernemingen die een specialistische kennis vereisen. Er wordt hierdoor alleen samengewerkt met aangesloten makelaars, tussenpersonen en gevolmachtigde agenten.

De visie van MS Amlin

De visie is om de marktleider binnen het schadeverzekering landschap te zijn en om een goede service en waarde te leveren aan klanten. Het doel is om een modern bedrijf op te bouwen waar fijn mee samengewerkt kan worden en daarom willen ze de klant het volgende bieden: 

 • Direct contact met de schadebehandelaar
 • Ervaren underwriting teams met specialistische kennis
 • Bereid om mee te denken aan ongebruikelijke risico’s
 • Een eigen Risk Control Consultant en Risk Engineers
 • Een schade behandelingsteam wat oplossingsgericht is
 • Grensoverschrijdende verzekeringsoplossingen

Voordelen MS Amlin

Wanneer je een verzekering afsluit bij MS Amlin kan je het volgende verwachten van de verzekeraar:

 • Snelle inhoudelijke reacties, waardoor je zelf weer verder kunt gaan
 • Een adviseur die met je meedenkt over een passende verzekering met een juiste dekking
 • Een verzekeraar die oog heeft voor complexe risico’s
 • Een totaaloplossing met aandacht voor risicomanagement en preventie
 • Snelle afhandeling van schade. 

Ze houden zich bezig met verschillende verzekeringen bezig. De productgroepen waar op gefocust wordt bij MS Amlin lopen uiteen. Zo wordt er gefocust op de Casualty. Deze afdeling heeft jarenlang zowel internationale als nationale ervaring met het afsluiten van de bedrijfsgebouwenverzekering, inventaris en goederenverzekering en de werkmaterieelverzekering.

MS Amlin Fleet

MS Amlin is ook gespecialiseerd met de Fleet afdeling. MKB-ondernemingen of grote bedrijven zijn allemaal welkom bij de verzekeraar. Voor garage ondernemers biedt de verzekeraar ook verzekeringsoplossingen. De laatste productgroep waar op gefocust wordt is de garage. De focus ligt op bedrijven die zich bevinden in de mobiliteitsbranche. De verzekeraar heeft jarenlange ervaring en expertise in het verzekeren van deze branche, waardoor er zekerheid en continuïteit aangeboden kan worden.

Gevolmachtigde agenten

MS Amlin werkt voor de schadeverzekeringen van property & casualty samen met meerdere gevolmachtigde agenten. De gevolmachtigde dienstverleners van zijn financiële dienstverleners die bevoegdheid hebben gekregen om de producten en diensten van MS Amlin onder hun eigen naam aan te bieden. Ze hebben verder de mogelijkheid om het product te muteren, te accepteren en te sluiten. Een gevolmachtigde agent is bevoegd om namens de verzekeraar schades af te wikkelen. Dit wordt gedaan voor de rekening van MS Amlin, maar de risico’s zijn ook voor de verzekeraar. De verzekeraar is altijd de risicodrager.

Als je een verzekering hebt afgesloten via een gevolmachtigde agent dan is de bemiddelaar je aanspreekpunt. Wanneer er vragen zijn over de verzekering of er moet een melding gedaan worden voor schade, kan je contact opnemen met de bemiddelaar. MS Amlin werkt in Nederland met ruim 50 gevolmachtigde agenten samen. Deze agenten hebben allemaal een officiële vergunning van de AFM.

Contactgegevens MS Amlin

Telefoon: 020-503 1100
Bezoekadres: Van Heuven Goedhartlaan 939, 1181 LD Amstelveen
E-mail: info.nl@msamlin.com

Welke verzekeringen heeft MS Amlin?

Zakelijk


Een ongeluk binnen je onderneming of bij een klant kan plots ontstaan. Zowel materiële schade als letselschade aan een derde kunnen vervelende gevolgen voor deze persoon, maar ook voor jouw onderneming. Als eigenaar van een onderneming kan je aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen die plaatsvinden in jouw winkel of bedrijf. Verder kan je als ondernemer […]
Lees verder
De MS Amlin gebouwenverzekering biedt dekking voor schade aan het bedrijfsgebouw wat wordt veroorzaakt door verschillende gebeurtenissen, waaronder brand, ontploffing, blikseminslag, waterschade, storm en diefstal. De MS Amlin gebouwenverzekering st biedt deze tevens ook dekking voor schade die wordt veroorzaakt door vandalisme, aanrijding en aanvaring. Het is mogelijk om  aanvullende dekkingen af te sluiten bij […]
Lees verder
Beroepsfouten tijdens de werkzaamheden van een onderneming kunnen altijd voor komen. De financiële schade van een beroepsfout kan helaas vervelende gevolgen hebben voor de gedupeerde. Zo kan een beroepsfout schade aanrichten bij een bedrijf, een klant, leveranciers of andere partijen met het gevolg dat er kosten ontstaan die een vervelende situatie kunnen veroorzaken. Wanneer je […]
Lees verder
Een van de meest waardevolle zaken binnen een bedrijf zijn de inventaris en goederen. Deze onroerende zaken vormen de basis van de dagelijkse activiteiten. Het runnen van een bedrijf brengt altijd risico’s en onzekerheden met zich mee voor ondernemers. Het beschermen van deze bedrijfsmiddelen is daarom van cruciaal belang om het succes van jouw onderneming […]
Lees verder
Scroll naar boven