Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Yarden uitvaartverzekering

Met de uitvaartverzekering van Yarden zorgt u dat u goed bent verzekerd tegen de kosten van uw uitvaart. Yarden geeft u graag advies en inspiratie om uw uitvaart zo mooi mogelijk te maken. Zo bieden zij hulp aan om voor uw uitvaart alles te regelen. Tijdens uw uitvaart wordt het beste geregeld voor uw dierbaren en zelfs na de uitvaart stopt de hulp nog niet. Want na de uitvaart organiseert Yarden allerlei bijeenkomsten voor nabestaanden om elkaar te helpen met het verwerken van het verlies.

Yarden biedt 3 verschillende opties aan voor uw uitvaart:

  • Uitvaartverzekering in geld: Uw nabestaanden (die u heeft uitgekozen) krijgen het bedrag waarvoor u verzekerd bent uitgekeerd. Zij staan vrij om dit bedrag te besteden waaraan zij willen. Zij kunnen dit bedrag dus (gedeeltelijk) aan uw uitvaart besteden.
  • Natura sommenpolis: Hierbij wordt geen geld uitgekeerd aan uw nabestaanden. Deze manier van verzekeren geeft uw nabestaanden de mogelijkheid om de kosten van de uitvaart te declareren bij uw verzekering. Hierdoor hebben uw nabestaanden wel de vrijheid om uw uitvaart in te plannen, maar kunnen zij dit bedrag niet voor andere doeleinden gebruiken.
  • Een combinatieverzekering: Uw nabestaanden kunnen een gedeelte van het bedrag declareren bij Yarden en het andere gedeelte is vrij besteedbaar. U kunt zelf kiezen hoe hoog het bedrag is dat gedclareerd kan worden en hoe hog het bedrag is dat uw nabestaanden krijgen.

Vergelijk verzekering


© copyright