Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Polis-Pakket inboedelverzekering

Met een polispakket inboedelverzekering ben je niet onderverzekerd. Jouw spullen zijn tijdens verhuizing ook meeverzekerd en ook wat in bijgebouwen staat is automatisch meeverzekerd. Telefoons en tablets vallen niet binnen de basisdekking. Hiervoor dien je een aanvullende dekking af te sluiten. In de polisvoorwaarden van de inboedelverzekering van polispakket staat wanneer jouw verzekering niet geldt en wanneer deze wel geldt.

De inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering zijn jouw spullen verzekerd voor onverwachte gebeurtenissen die schade kunnen veroorzaken. Je bent verzekerd voor schade door inbraak, neerslag, brand, blikseminslag en ontploffing.

Bij de verzekering zit een maximum aan bedragen per soort inboedel. Als je hier meer over wilt weten ga dan naar de site van de Polis Pakket.

Vergelijken inboedelverzekering

Op verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan inboedelverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een inboedelverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie.

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kan deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via ons af kan sluiten.


© copyright