Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Allsecur inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering ben je verzekerd voor schade aan de losse spullen in jouw woonhuis. Bij bijvoorbeeld brand, diefstal of ontploffing hoef je je geen zorgen te maken om de onvoorziene kosten.

Inboedelverzekering
Met de inboedelverzekering van Allianz Direct heb je 2 keuzes. De uitgebreide of de complete inboedelverzekering.Binnen de uitgebreide inboedelverzekering vallen brand-, bliksem-, ontploffing-, storm-, regen-, hagel-, inbraak- en waterschade.Binnen de complete inboedelverzekering valt ook schade aangericht door jou zelf of door een gezinslid.

De vergoedingen per schade aan een object en het bijbehorende eigen risico kan je vinden in de polisvoorwaarden. Ook kan je hier de schade die niet verzekerd wordt in vinden. Als je hier meer over wilt weten ga dan naar de site van de Allsecur.

Vergelijken inboedelverzekering
Op verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan inboedelverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een inboedelverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie.

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kan deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via ons af kan sluiten.

Vergelijk verzekering


© copyright