Op de hoogte
blijven?

Inboedelverzekering vergelijken

  • resultaten
  • Overzicht
  • Afsluiten

Voer de filtervelden in en selecteer de verzekeringen die u wilt vergelijken om de voordeligste inboedelverzekering te vinden die het best bij u past.

Toon Filters
Geboortedatum
Postcode + huisnr.
Gezinssamenstelling
Type
Aantal kamers
Eigenaar
Beveiliging
Oppervlakte in m2
Netto maandelijks inkomen
Bouwaard
Materiaal buitenzijde
Sorteren

Inboedelverzekering vergelijken en afsluiten

Een inboedelverzekering is een verzekering die eventuele schade aan de zogenaamde inboedel van uw huis verzekert. De term ‘inboedel’ betekent alles wat verhuisbaar is en dus niet nagelvast aan uw woning zit. Voorwerpen die wel nagelvast aan de woning zitten vallen weer onder de opstalverzekering. De inboedelverzekering vergelijken doet u snel en gemakkelijk via Verzekering.nl.

Verschillende soorten inboedelverzekeringen

Er bestaan verschillende soorten inboedelverzekeringen. U heeft de basis inboedelverzekering die gevolgen van brand, blikseminslag, waterschade, diefstal of vandalisme dekt. Ook bestaan er verschillende uitgebreide inboedelverzekeringen met verschillende aanvullingen op de basisdekking. Deze soort kan bijvoorbeeld gevolgen van schroei- en smeltschade of schade aan de inhoud van uw vriezer of koelkast dekken. Daarnaast heeft u nog de allrisk inboedelverzekering. Dit type verzekert ook elk plotseling en onverwacht van buitenkomend onheil. Welke gevallen daar precies onder vallen kunt u vinden bij uw verzekeraar.

Premiehoogte

De hoogte van uw inboedelverzekering wordt doorgaans berekend door middel van uw postcode, type woning en uw inboedelwaarde. De premies die horen bij de verschillende soorten dekking zijn hoger naarmate de dekking uitgebreider is. Daarnaast hangt de premie dus ook af van de waarde van uw inboedel. Naarmate deze waarde hoger is, is ook de premie hoger. Om te weten hoeveel u kunt besparen op uw premie voor de inboedelverzekering, gebruikt u snel en eenvoudig de inboedelverzekering vergelijker.

Andere verzekeringen

Naast inboedelverzekeringen vergelijkt u bij Verzekering.nl reisverzekeringen, autoverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen en zorgverzekeringen. Onder onze overige verzekeringen vindt u onder andere scooterverzekeringen, bootverzekeringen, dierenverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

Direct berekenen

Vergelijk de beste verzekeraars

Overige informatie

© copyright