Op de hoogte
blijven?

Bijna klaar!


Vul hieronder uw persoonlijke gegevens en beantwoord de slotvragen.


Gekozen verzekering

Eigen risico: Eenmalig: Prijs p/m: Prijs p/j: (prijs inclusief belasting)

Uw persoonlijke gegevens

U bent
Verplicht
Geboortedatum
Voorletters Verplicht
Tussenvoegsel
Achternaam Verplicht
Postcode
Huisnummer
Toevoeging
Adres, plaats
E-mailadres Geldig emailadres
Telefoonnummer
NL +31
Geldig telefoonnummer
Rekeningnummer (IBAN)
IBAN
Geldig IBAN code

Ingangsdatum & betaaltermijn

Geef de gewenste ingangsdatum van het contract op (vanaf welk moment wilt u verzekerd zijn?) en kies een betaaltermijn voor de administratiekosten.

Vandaag of later.

Slotvragen

Bent u, of één van de personen die u wilt meeverzekeren, bijvoorbeeld uw gezinsleden of huisgenoten, in de afgelopen 8 jaar betrokken (geweest) bij verzekeringsfraude of opzettelijke misleiding van een financiële instelling?

Toelichting Verplicht

Heeft u feiten te melden omtrent een eventueel strafbaar verleden van u of een andere belanghebbende bij deze verzekering(en), die binnen de afgelopen 8 jaar zijn voorgevallen?

Toelichting Verplicht

Bent u, of één van de personen die u wilt meeverzekeren, bijvoorbeeld uw gezinsleden of huisgenoten, in de afgelopen 8 jaar geweigerd of opgezegd door een verzekeraar?

Toelichting Verplicht

Heeft u, of één van de personen die u wilt meeverzekeren, bijvoorbeeld uw gezinsleden of huisgenoten, de laatste 5 jaar schade geleden of veroorzaakt door een gebeurtenis die door de aangevraagde verzekering(en) wordt gedekt?

Toelichting Verplicht

Heeft u verder nog iets mee te delen over de te verzekeren risico's, over uzelf, of één van de personen die u wilt meeverzekeren dat voor het beoordelen van deze aanvraag van belang kan zijn?

Toelichting Verplicht

Heeft de deurwaarder op dit moment beslag gelegd op inkomsten of bezittingen van u of één van de personen die u wilt meeverzekeren, bijvoorbeeld uw gezinsleden of huisgenoten?

Toelichting Verplicht

Bent u, of één van de personen die u wilt meeverzekeren, bijvoorbeeld uw gezinsleden of huisgenoten, in de afgelopen 5 jaar failliet verklaard, in de schuldsanering betrokken of is de rechter akkoord gegaan met een surceance (uitstel) van betaling?

Toelichting Verplicht

Bent u of andere belanghebbende bij deze verzekering in de laatste 8 jaar als verdacht of voor uitvoering van een opgelegde (straf) maatregel in aanraking geweest met politie of justitie in verband met:

- Onrechtmatig verkregen of te verkrijgen voordeel? Hierbij moet u denken aan diefstal, verduistering, bedrog, oplichting, valsheid in geschrifte of pogingen daartoe;

- Onrechtmatige benadeling van anderen? Hierbij moet u denken aan vernieling, beschadiging, mishandeling, afpersing, bedreiging, enig ander misdrijf tegen de persoonlijke vrijheid of tegen het leven of een poging daartoe;

- Overtreding van de Wet wapens en munitie, de Opiumwet of de wet economische delicten. Een verkeersmisdrijf, zoals rijden onder invloed, snelheidsovertreding van meer dan 50km per/ uur of doorrijden na een aanrijding.

Let op: Ook als u als verdachte een schikking heeft getroffen, bent vrijgesproken of de rechter u een maatrtegel heeft opgelegd moet u deze vraag met 'ja' beantwoorden.

Toelichting Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Vergelijk de beste verzekeraars

Contact opnemen? Simpel!

Overige informatie

verberg
 v.a. 79,95 p/m

Overstappen van zorgverzekering
voor 2020?

Vind via verzekering.nl de zorgverzekering die het best bij jou past!

© copyright