Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

asr autoverzekering

asr autoverzekering

De autoverzekering van asr is een verzekering, waarbij je jezelf kunt laten verzekeren tegen schade die je met je auto aanbrengt aan een ander of de bezittingen van een ander. Ook de schade aan je eigen auto valt te verzekeren. In Nederland is het wettelijk verplicht om jouw auto te verzekeren met een WA autoverzekering. Asr autoverzekering biedt wijde dekkingen aan die schades van bijvoorbeeld ruitschade tot en met diefstal dekken. Je kunt jouw basispakket bij de asr autoverzekering uitbreiden met aanvullende keuzedekkingen, die het beste bij jouw situatie en wensen aansluiten.

Vergelijk autoverzekeringen

asr autoverzekering auto

De asr autoverzekering auto is een verzekering voor jou:

  • Wanneer je jouw auto merendeels particulier gebruikt.
  • Wanneer jouw auto een Nederlands kenteken heeft.
  • Wanneer jouw auto een gewicht heeft van maximaal 3.500 kg.

asr auto

Bij asr auto kun je als particulier verzekeringen afsluiten voor jouw auto. Bij de asr auto zijn schades, die je aanricht aan een ander of zijn bezittingen standaard verzekerd met een WA-dekking. Wil je jouw auto ook verzekeren tegen onder andere diefstal of vandalisme? Dan kun je kiezen voor aanvullende keuzedekkingen. De keuzedekkingen, die asr auto aanbiedt zijn: Casco beperkt, Casco inruilplus en Casco allrisk.

Je bent niet verzekerd met de asr autoverzekering:

  • Wanneer het kenteken van de auto niet op naam staat van de verzekeringsnemer.
  • Wanneer je niet over een geldig autorijbewijs beschikt.
  • Wanneer je jouw premie niet betaalt.
  • Wanneer je schade hebt door een gebrek aan onderhoud.
  • Wanneer je schade hebt aan jouw auto door verhuur of lease.

Eigen risico asr autoverzekering

Bij de autoverzekering van asr kun je jouw eigen risico aanpassen. Je kunt jouw eigen risico aan passen tot een bedrag van € 150, € 250, € 500 of , € 0. Voor het eigen risico van de autoverzekering van asr geldt: hoe hoger je het eigen risico vaststelt, hoe lager het bedrag van de premie wordt voor jou.

asr autoverzekering berekenen?

De kosten van jouw asr autoverzekering zijn afhankelijk van jouw leeftijd, woongebied, kilometerstand, schadevrije jaren en prijs van de auto. Je kan daarnaast ook kiezen of je jouw premie per maand, per kwartaal of per jaar wilt betalen. Wil je meer weten over de asr autoverzekering? Ga dan naar de site van asr.

Vergelijk meerdere autoverzekeringen

Op verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan autoverzekeringen. Behalve de asr autoverzekering bieden wij ook informatie aan over andere autoverzekeringen. Er is een groot aanbod van verzekeraars om zo een autoverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie.


Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan autoverzekeringen met je willen delen. Je kan de asr autoverzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kan je zien welke autoverzekeringen je wel via ons af kan sluiten.

Vergelijk autoverzekeringen


© copyright